Dialyseverpleegkundige in opleiding

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij verpleegkundige en geïnteresseerd in hemodialyse en peritoneale dialyse? Dan is dit jouw kans, want wij leiden je graag op tot dialyseverpleegkundige!

In het kort

• Je biedt de beste zorg aan onze patiënten
• Je volgt de opleiding tot dialyseverpleegkundige
• Je werkt afwisselend in het LUMC en op onze locatie in Katwijk
• Je werkt mee aan het ontwikkelen van nieuwe behandelmethodes

Wat ga je doen?

Als dialyseverpleegkundige heb je intensief contact met onze patiënten die vaak een chronisch en gecompliceerd ziektebeeld hebben. Bovendien werk je samen met je collega's aan de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes en technologieën. Tijdens je opleiding tot dialyseverpleegkundige volg je twaalf blokweken het theoretische gedeelte in ons opleidingscentrum. Daarna loop je stage op de hemodialyse en peritoneale dialyse, zodat je jouw theoretische kennis kan omzetten in praktische ervaring.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een empathische, flexibele collega die te allen tijde de patiënt centraal stelt. Je hebt de mbo- of hbo-opleiding Verpleegkunde afgerond. Bij voorkeur heb je minimaal een jaar werkervaring als verpleegkundige. In jouw functie is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, stressbestendig bent en affiniteit hebt met technisch apparatuur.

Meer informatie

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. In eerste instantie krijg je een aanstelling voor de duur van de opleiding (veertien maanden bij een voltijdsaanstelling). De opleiding start 1 maart 2020, maar je start op 1 februari 2019 met voorwerken op de afdeling Dialyse, eerder kan ook. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.184,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC). Na het behalen van de opleiding ga je naar schaal 8a (maximaal 3.403,-).

Wil je een dagje meelopen? Je bent van harte welkom! Bel dan even met de teamleider voor een afspraak.

Gelisa Allers

‘Je bouwt echt een vertrouwensband op met patiënten’

Je werkplek

Je komt te werken op de afdeling Dialyse in een team van 45 teamleden. We werken nauw samen met andere specialismen binnen de afdeling Nierziekten. We hebben vijftien stations voor chronische en acute dialysezorg in het LUMC en zes stations voor chronische dialyse in Katwijk. We werken volgens rooster overdag en in de avond en hebben geen nachtdiensten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Tjitske Hiemstra, teamleider afdeling Dialyse
071 526 98 95

Solliciteren