Datamanager Medische Oncologie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij een zeer nauwkeurige datamanager, die medische kennis heeft? Heb je daarnaast kennis van het (elektronisch) verzamelen en vastleggen van patiëntgegevens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je verzamelt gegevens uit diverse brondocumenten
• Je legt deze gegevens vast in (elektronische) Case Report Forms
• En controleert deze gegevens aan de hand van het studieprotocol  

Wat ga je doen?

Als datamanager verzamel je patiënt-, diagnose-, behandeling en follow-up-gegevens uit het elektronisch patiënten dossier (HiX) en andere brondocumenten. Je registreert en/of randomiseert patiënten in een studieprotocol. Verder controleer jij de gegevens op volledigheid en plausibiliteit. Je ziet erop toe dat onze klinische studies adequaat uitgevoerd worden conform het studieprotocol, de Europese wetgeving en ICH-GCP richtlijnen. Daarnaast houd je mede de ISF (Investigator Site File) bij, begeleid je monitorvisites en doe je andere voorkomende werkzaamheden.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die een (para) medische hbo-opleiding heeft afgerond. Onze voorkeur gaat uit naar een datamanager die geregistreerd staat als lokaal datamanager in het kwaliteitskader van de NVvOD (Nederlandse Vereniging van Oncologie Datamanagers). Het is een voordeel als je kennis hebt van ICH-GCP. Verder is het in deze functie belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels. Je bent in staat om te werken onder druk en met deadlines. Tot slot kun je zelfstandig werken, maar spreekt het samenwerken in teamverband jou ook aan.

Meer informatie

Jouw werkdagen worden in overleg vastgesteld.  

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de research afdeling van de Medische Oncologie van het LUMC werken medisch oncologen, researchverpleegkundigen, secretaresses en een datamanager. Met elkaar werken wij aan het indienen, opzetten,  uitvoeren en afsluiten van alle fasen van patiëntgebonden onderzoek. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een datamanager.

Carrière in het LUMC

Het  LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Birgit van den Bos, senior datamanager, afdeling Medische Oncologie
071 526 35 40

Solliciteren