DEVOPS Engineer voor Datamanagement Klinisch Wetenschappelijk Onderzoek

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wij zoeken een DEVOPS Engineer voor datamanagement klinisch wetenschappelijk onderzoek die datamanagement- en integratieapplicaties ontwikkelt en beheert. Daarmee verwerken en analyseren LUMC-onderzoekers en (inter)nationale registraties de onderzoeksgegevens voor kwaliteitsrapportages en het ontdekken van nieuwe inzichten in medische behandelingen. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder.

In het kort

• Je bent een belangrijke spil voor datamanagement en klinisch wetenschappelijk onderzoek
• Jij weet datamanagement- en integratieapplicaties te ontwikkelen en beheren
• Je hebt daarom de nodige kennis van programmeertalen en maakt je nieuwe talen makkelijk eigen
• Je bent al ervaren met databasesystemen in relatie tot wetenschappelijk onderzoek

Wat ga je doen?

Een belangrijk deel van je werk zal liggen in het doorontwikkelen en beheren van de bestaande researchinfrastructuur, waaronder de datamanagementsystemen die gebruikt worden voor meer dan 35 organisaties in meer dan 300 (multicenter) trials en (inter)nationale klinisch-wetenschappelijke registraties. Daarnaast werk je aan het ontwikkelen van gegevensuitwisseling met medische informatiesystemen, aan het toepassen van informatiebeveiliging en aan de integratie met administratiesystemen en toepassingen voor de statistische analyses. Je werkt zelfstandig en stemt ontwerpen en implementaties af met de opdrachtgevers en gebruikers. Je werkt daarin samen met de ICT-afdeling en leveranciers voor de waarborging van de eisen en wensen en het ontwerp van de nieuwe toepassingen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een kandidaat met een hbo- of wo-opleiding Informatica. Je hebt ruime ICT-kennis en minimaal drie jaar ervaring in verschillende programmeertalen zoals C#, Javascript, HTML en SQL, en je hebt voldoende kennis en flexibiliteit om je snel andere programmeertalen en ICT-systemen eigen te maken. Je hebt ervaring met ontwerp, opzet en/of uitvoering van ICT-projecten waar datamanagement een onderdeel van is. Je hebt kennis van databasesystemen, bij voorkeur MS SQL Server, en ervaring met Windows-servers en IIS-webserver. Je bent in staat om in goed overleg met zowel ICT’ers als datamanagers en onderzoekers nieuwe toepassingen te realiseren en ondersteuning te geven. Bij voorkeur heb je ook ervaring met datamanagement- en statistieksoftware. Verder ben je pragmatisch, veelzijdig en in staat te prioriteren. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat zowel samen als zelfstandig te werken.

Meer informatie

Voor deze vacature worden referenties opgevraagd.

Bij bewezen geschiktheid mogelijkheid tot verlenging op basis van project voor de duur van drie jaar.

Daniёl Leen

‘Kweekvijver voor ICT-talent’

Je werkplek

Je komt te werken op de sectie Advanced Data Management (ADM), onderdeel van de afdeling Biomedical Data Sciences. De sectie ADM is een kenniscentrum voor datamanagement van klinisch onderzoek en voor de ontwikkeling ervan, en voor de ondersteuning van applicaties voor datamanagement en privacybescherming. De sectie draagt bij aan de research infrastructuur. ADM stimuleert de uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van datamanagement en Good Research Practice (GRP) en privacybescherming binnen het LUMC en faciliteert de kennisoverdracht en de samenwerking met onderzoekers zowel binnen als buiten het LUMC. Door de toenemende complexiteit in computersystemen en de strenge wet- en regelgeving speelt deze expertise een grote rol in het datamanagement in Nederlands en internationaal onderzoek.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

dr. Karin van der Pal, hoofd ADM
071 526 95 73

Solliciteren