Covid-19 arts

Medisch & klinisch

Je functie

Wil jij een zinvolle bijdrage leveren aan de bestrijding van COVID-19 in de regio Leiden? Ben jij als arts op zoek naar een (tijdelijke) baan in een maatschappelijk relevante omgeving? Of ben jij recent gestopt met je baan als arts, maar wil je toch weer iets moois betekenen? En ben je minimaal 6 maanden inzetbaar? Dan ben jij wellicht een van de twee Covid-19 artsen waar wij naar op zoek zijn!

In het kort

• We zijn op zoek naar een fulltime én een parttime Covid-19 arts
• Je bent het aanspreekpunt voor de medische studenten in onze Covidteststraat
• Je bent (medisch) verantwoordelijk voor een goede registratie van de testen en melding aan de GGD en de Infectiepreventie 

Wat ga je doen?

Als Covid-19 arts ben je het eerste medische aanspreekpunt en de directe vraagbaak voor de medische studenten die werken in onze Covidteststraat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk en organisatorisch goed verloop van de testen en het (logistieke) proces hieromheen. Je bent verantwoordelijk voor een goede registratie en melding aan de GGD en de eenheid Infectiepreventie en belt onze medewerkers die positief getest zijn.

Wat vragen wij?

Je bent (basis)arts met affiniteit en/ of ervaring met betrekking tot de bestrijding van Covid-19. Je brengt voldoende vakkennis op dit gebied met je mee en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel ten behoeve van de eigen organisatie (studenten, bedrijfsarts van dienst, regiearts Covid), deskundigen bij de eenheid Infectiepreventie als richting de cliënten. Je bent goed in staat planmatig en gestructureerd te werken, kunt goed het overzicht behouden en snel schakelen. Daarnaast is het belangrijk dat je vaardig bent met Excel.

Meer informatie

We zijn met spoed op zoek naar twee Covid-19 artsen, één fulltime en één parttime, voor gezamenlijk zeven dagen per week.

In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst tot en met 31 mei 2022 met een mogelijkheid tot verlenging. De functies zijn tijdelijk zolang VGM verantwoordelijk is voor de Covidteststraat binnen het LUMC en het beantwoorden medische vragen van medewerkers.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Julia Mangione en Johan Stienstra

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) is onderdeel van het directoraat HRM en maakt zich sterk voor een veilige, gezonde en duurzame omgeving voor medewerkers en studenten. De afdeling VGM is een van de zeven expertisecentra van de Universiteit Leiden en opereert op centraal niveau binnen de Universiteit Leiden en het LUMC.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Jacqueline van Duijn, hoofd Gezondheid, afdeling Veiligheid, Gezondheid en Milieu
06 12807839
j.m.t.van_duijn@lumc.nl

Solliciteren