Concern Controller

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij als financial aan de slag bij de meest aantrekkelijke non-profit werkgever van Nederland? Pas jij jouw analytische skills graag toe op de financiering van de zorg? En weet jij cijfers om te zetten in een helder advies? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren voor de functie van concern controller!

In het kort

• Je vertaalt contracten met verzekeraars naar de begroting van het LUMC
• Je  voert analyses uit op de zorg die wij leveren
• Je coördineert de link tussen de zorgproductieplanning binnen de verkoop-cyclus met betrekking tot zorgverzekeraars en de interne P&C-cyclus
• Je verdiept je in de structuur van zorg binnen het LUMC
• Je bent de accountmanager voor een van de divisies van het LUMC 

Wat ga je doen?

Als concern controller binnen het directoraat Financiën adviseer je op het gebied van zorgproductie en patiëntenzorgbaten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het vertalen van contracten met verzekeraars naar de begroting en meerjarenraming van het LUMC, het maken van strategische analyses op de zorg die het LUMC levert en het vertalen van deze contracten naar de impact op de liquiditeit. Verder draag je bij aan het onderhouden en verbeteren van de integrale managementinformatie.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een financial die beschikt over universitair werk- en denkniveau. Je neemt een aantal jaar relevante werkervaring mee en kan hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Je weet je weg te vinden in operationele en financiële vraagstukken, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een scherpe analytische blik, met oog voor de context. Ook heb je een feilloos gevoel voor politieke verhoudingen en belangen. Oftewel, jij bent een gedreven Concern Controller met het hart op de juiste plek!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lars Meijer

Lars Meijer

“Hier voel ik me van toegevoegde waarde voor de samenleving.”

Je werkplek

Op financieel gebied komen er uitdagingen op het LUMC af. Bij onveranderd beleid zullen de kosten sneller stijgen dan de baten. Daarom is het van belang te blijven streven naar efficiency, zodat middelen vrijgespeeld kunnen worden ter financiering van nieuwe ontwikkelingen en innovatie. De centrale afdeling Planning & Control binnen het directoraat Financiën is de spil qua financieel beleid naar zowel de organisatie zelf (divisies, directoraten en Raad van Bestuur) als naar externe financiële spelers van het LUMC (bijvoorbeeld de NFU, NZA en ziekenhuizen in de regio).

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Lars Meijer, Adviseur afdeling Planning & Control

L.K.Meijer@lumc.nl

Solliciteren