Assistent Technische Ondersteuning

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Gaat goede innovatieve zorg jou aan het hart? Voor het Hart Long Centrum zoeken wij een assistent technische ondersteuning voor de E-Health projecten.

In het kort

• Je biedt ondersteuning aan bij E-Healthprojecten
• Dit betekent dat je het eerste aanspreekpunt bent voor patiënten die technische problemen hebben
• Je geeft uitleg, installeert apparatuur en reikt deze apparatuur uit.
• Jouw werk is van groot belang bij het correct uitrollen en uitvoeren van E-health projecten

Wat ga je doen?

De mobiele technologie is bezig de zorg te veranderen. Als assistent technische ondersteuning speel jij hierin een belangrijke rol. Je geeft uitleg, installeert en reikt apparatuur uit. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor patiënten op het gebied van technische problemen. Patiënten krijgen meer en meer de mogelijkheid om hun eigen gezondheidsgegevens bij te houden. Hiermee wordt de patiënt als het ware de regisseur van zijn eigen gezondheid. Het Hart Long Centrum doet al geruime tijd onderzoek naar de inzet van mobiele technologie voor thuismonitoring. Een voorbeeld van een E-Health project is: ‘The Box’. Dit is een pakket met verschillende apparaten voor het uitvoeren van thuismetingen. Met ‘The Box’ kunnen mensen thuis bijvoorbeeld hun bloeddruk opmeten, een hartfilmpje maken en met hun behandelend arts of verpleegkundig specialist spreken tijdens het digitaal spreekuur. Technische ondersteuning (jouw werk) is van groot belang bij het goed kunnen uitvoeren van onze E-Health projecten.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste, flexibele collega met een afgeronde mbo-opleiding. Je hebt affiniteit met mobiele technologie en bent bekend met logistiek. Je werkt patiëntgericht en kan zowel goed samenwerken als zelfstandig werken. Het is namelijk een functie waarbij enige zelfstandigheid vereist is. Verder wordt verwacht dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met je.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen referenties opgevraagd worden.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het Hart Long Centrum, dat bestaat uit de afdelingen Hartziekten, Longziekten en Thoraxchirurgie, biedt topklinische, vernieuwende en innovatieve zorg aan patiënten met aangeboren en verworven cardiovasculaire ziekten. Doel van de afdeling is goede, efficiënte en veilige zorg te bieden aan patiënten met hart- en vaatziekten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Nicolette van Hof, verpleegkundig specialist, afdeling Hartziekten
071 526 40 68

Solliciteren