Allround Medewerker Keuken

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Wil jij ontdekken hoe het is om te werken in de keuken van een ziekenhuis? Het LUMC is momenteel op zoek naar meerdere allround medewerkers voor in haar keuken.

In het kort

• Je houdt de keuken netjes
• Je ondersteunt je collega’s in de keuken bij voorbereidende werkzaamheden
• Je brengt de maaltijden en catering rond in het ziekenhuis
• Je krijgt de mogelijkheid om (interne) opleidingen te volgen

Wat ga je doen?

Om 07.00 uur start jouw werkdag en afhankelijk van het rooster werk jij in de keuken of ben je verantwoordelijk voor de distributie van maaltijden in het LUMC. In de keuken zorg jij er in ieder geval voor dat het netjes is, zodat jouw collega’s hun werk goed kunnen uitvoeren. Jij bent hier verantwoordelijk voor het schoonhouden van de werkruimten, de keukenapparatuur en het keukengereedschap. Je regelt de afwas, spoel- en schoonmaakwerkzaamheden en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Ook houd jij de werkvoorraad op peil. En mag jij je collega’s in de keuken ondersteunen bij voorbereidende werkzaamheden. Dit betekent dat jij mag meewerken aan het portioneren van maaltijden en het voorbereiden van snacks. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor de distributie van maaltijden. Jij brengt de (brood)maaltijden en goederen in het LUMC rond.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiast medewerker die minimaal vmbo-werk- en denkniveau heeft. Als allround medeweker keuken heb je contact met verschillende afdelingen en lees je bijvoorbeeld bestellijsten af. Het is daarom ook belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en dan zowel spreekvaardig als leesvaardig. Verder dien je sociaal vaardig te zijn, want jij bent in sommige gevallen het eerste aanspreekpunt voor afdelingen binnen het LUMC.

Meer informatie

Je krijgt in eerste instantie een oproepaanstelling voor de duur van een half jaar met uitzicht op verlenging. Enige flexibiliteit in werkuren is vereist, aangezien je soms werkt in weekenden en op feestdagen. Jouw werktijden zijn van 07.00-15.30 uur

Rick Stil

‘Van één gerecht kan ik wel 17 recepturen maken’

Je werkplek

Je komt te werken in de centrale keuken van het LUMC waar je samenwerkt met koks, voedingsadministrateurs en allround keukenmedewerkers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het verzorgen van dagelijks warme maaltijden voor de patiënten en het personeel. Daarnaast is de centrale keuken verantwoordelijk voor de catering en het leveren van broodmaaltijden aan de verpleegafdelingen.

Carrière in het LUMC

Wij faciliteren jou graag bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om (intern) opleidingen te volgen, bijvoorbeeld de opleiding tot kok. Verder zijn er ook genoeg doorgroeimogelijkheden naar andere afdelingen binnen het Facilitair Bedrijf.

Elly Baak

Elly Baak, teamleider service rondom bed en centrale keuken
071 529 87 30

Solliciteren