Aanmeldfunctionaris Curium

Medisch & klinisch

Je functie

Ben jij nauwkeurig en schakel je gemakkelijk op verschillende niveaus? Heb je daarnaast kennis van kinder- en jeugdpsychiatrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

• Je neemt aanmeldingen van verwijzers en ouders aan en beoordeelt deze
• Je staat ouders en verwijzers telefonisch te woord
• Je zorgt voor een efficiënte patiënten logistiek ter attentie van het aanmeldproces
• Je bent communicatief vaardig en schakelt met verschillende partijen

Wat ga je doen?

Als aanmeldfunctionaris speel je een cruciale rol in de specialistische zorg naar de Jeugd GGZ. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en beoordelen van aanmeldingen van patiënten waarbij je een eerste inschatting maakt of de zorg die wij bieden passend is bij de hulpvraag van de patiënten. Hierbij schat je de urgentie in en zorg je voor de juiste verwerking van de aanmelding. Ook ben je het aanspreekpunt voor verwijzers en neem je deel aan regionale overleggen en sluit je aan bij het expertise team. De behandelaar pakt het werk over vanaf het moment dat er een intake gepland wordt.

Wat vragen wij?

Als aanmeldfunctionaris heb je minimaal een hbo opleiding afgerond en heb je brede kennis van kinder- en jeugdpsychiatrie en de jeugdzorg. Je bent zelfstandig, sociaal vaardig en weet risico’s goed in te schatten. Ook heb je kennis van het managen van zorgprocessen en de bedrijfsvoering rond zorgprocessen. Je bent op de hoogte van divers beleid met betrekking tot externen en gemeentes. Samenwerken met zowel interne als externe partijen gaat je gemakkelijk af en verschillende werkwijzen stem je eenvoudig op elkaar af.

Meer informatie

In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

LUMC Curium is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie dat zorg biedt aan kinderen die door psychische klachten ernstig disfunctioneren. Met passie zetten wij ons in voor deze kwetsbare kinderen en hun gezinnen. Zij komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van complexe psychiatrische problematiek. . De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is, we bekijken samen welke behandeling het beste past bij de hulpvraag. Naast onze kerntaak patiëntenzorg, richten wij ons ook op opleiding, onderwijs en onderzoek, LUMC Curium heeft twee locaties in Gouda en Oegstgeest en is onderdeel van de afdeling Psychiatrie van het LUMC. Het team bestaat uit twee aanmeldfunctionarissen en aanmeldsecretaresses. Wekelijks heb je overleg met het zorglijnmanagement, die ook zo nodig dagelijks beschikbaar zijn om (spoed) aanmeldingen te bespreken.

Carrière in het LUMC

LUMC Curium biedt een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze zorgverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega's aan zich te ontwikkelen en door te groeien.

Contact: Annelies Besemer, Zorgmanager, afdeling KJP Curium
06 18 95 17 08
e-mail: a.besemer@lumc.nl

Solliciteren