(Junior) Verpleegkundige

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Heb jij de opleiding mbo-V of hbo-V afgerond, maar ben je er nog niet uit wat je precies wil? Of heb je al je eerste ervaring opgedaan als verpleegkundige maar ben je nieuwsgierig naar wat het LUMC te bieden heeft? Wij komen graag met je in contact! Je kan bij ons eerst een dagje meelopen op een afdeling of even sparren met onze recruiter over je toekomstperspectief. Klinkt goed? Lees dan snel verder.

In het kort

• Sparren met één van onze recruiters
• Oriënteren op diverse afdelingen
• Vele doorgroeimogelijkheden

Wat ga je doen?

In het LUMC staan onderwijs en ontwikkeling voorop. En daarmee doelen we ook op jou! Dus wil jij verder leren, je specialiseren of je juist eerst breed oriënteren? Het kan bij ons! We hebben op verschillende afdelingen verpleegkundigen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afdeling Neurologie/Neurochirurgie, Hematologie en Oncologie of het Transplantatie Centrum. Op elke afdeling ligt een andere zorgzwaarte, heb je meer of juist minder contact met je patiënten en kunnen je werkzaamheden enorm verschillen. Werkplezier vinden wij heel belangrijk, dus we helpen je graag uitvinden welke afdeling het beste bij je past. En wil je je (op gegeven moment) specialiseren in een bepaalde discipline, dan bieden wij hier talloze mogelijkheden toe.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiast en gemotiveerde (junior) verpleegkundige en hebt de opleiding tot verpleegkundige (mbo-V of hbo-V) afgerond en bij voorkeur een stage in een ziekenhuis gelopen. Als je na je opleiding al werkervaring hebt opgedaan, dan is dit mooi meegenomen. Heb je dit nog niet? Geen probleem, ook verpleegkundigen met minder ervaring nodigen we van harte uit te solliciteren! Wat we wel belangrijk vinden is dat je gastvrij bent, zeker naar onze patiënten. Als je ook nog gevoel voor humor hebt, dan is dat natuurlijk helemaal mooi. Daarnaast is het voor elke afdeling belangrijk dat je flexibel bent en kun je snel kan schakelen.

Meer informatie

Als je solliciteert nemen we snel contact met je op, ook als je ver voor de sluitingsdatum reageert.

Seline van Houwelingen

'Ik wist van jongs af aan al dat ik in de zorg wilde werken’

Je werkplek

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Of je nu een starter bent of al de nodige ervaring met je meebrengt, voor ons is het belangrijkst dat je enthousiast, leergierig en flexibel bent.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Vera van der Kaap, recruiter, afdeling Arbeidsmarktcommunicatie
071 526 57 45

Solliciteren