Zondagsdiensten door cao-acties op dinsdag 26 oktober

21 oktober 2021• NIEUWSBERICHT

Op 26 oktober wordt in een deel van het LUMC actie gevoerd. Dit betekent dat een aantal patiëntenafdelingen en/of poliklinieken gesloten zijn of alleen voor spoedzorg open zijn. Andere afdelingen en poliklinieken zijn wel gewoon open, waaronder de Centrale Bloedafname. Dit heeft direct gevolgen voor een aantal patiënten. Zo kan het zijn dat uw afspraak of opname niet door gaat.

Ontvangt u geen bericht, dan gaat uw afspraak door

Als uw afspraak of opname niet doorgaat, dan wordt u hierover geïnformeerd. Ontvangt u geen bericht? Dan gaat uw afspraak of opname door. 

We begrijpen dat deze situatie mogelijk verwarrend en vervelend voor u is. Onze excuses daarvoor. Wij doen ons best om onze patiënten op deze dag zo goed mogelijk op te vangen. Spoedzorg gaat altijd door.

De actiedag wordt gehouden omdat een aantal vakbonden zich niet kan vinden in de afgesproken cao, die de NFU (Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra) met één van de bonden heeft gesloten. Met de actiedag willen medewerkers van alle universitaire medische centra in Nederland actie voeren voor een betere cao.  

Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op met de afdeling waar u onder behandeling bent. 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij het LUMC?
Abonneer u dan op onze tweewekelijkse nieuwsbrief of neem een abonnement op het LUMC Magazine.