Ontdek de LUMC-masteropleidingen op de Masterdag

23 oktober 2019• NIEUWSBERICHT

Wil je een master volgen aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)? Kom dan vrijdag 8 november naar de Masterdag van de Universiteit Leiden en ontdek alles over onze masters Geneeskunde, Biomedical Sciences, Vitality and Ageing, Farmacie en Statistical Science.

Studeren in het LUMC

In het LUMC komen onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg allemaal bij elkaar. Het is daarom een inspirerende en uitdagende omgeving om in te studeren. Wil je weten wat het LUMC jou kan bieden? We vertellen het je graag. Op 8 november presenteren alle LUMC-masters zich in gebouw 3 van het LUMC.

Tijdens de Masterdag kun je onze presentaties bijwonen, vragen stellen aan studieadviseurs en een praatje maken met masterstudenten en alumni. Ook staan onze internationalisation- en career officers op de opleidingsmarkt met informatie. Zo krijg je een goed beeld van onze masters, specialisaties en de carrièremogelijkheden na je studie. De locaties en de tijdstippen van de presentaties vind je in het programma van de Masterdag.  

Farmacie en Vitality and Ageing

Ben je geïnteresseerd in de master Farmacie en wil je weten hoe je in het LUMC wordt klaargestoomd tot een patiëntgerichte apotheker? Op de Masterdag zijn meerdere apothekers uit het werkveld te gast, met wie je in gesprek kunt gaan. Zie jij jezelf eerder met ouderen werken? Vergeet dan niet om aan te sluiten bij de chat and lunch van de master Vitality and Ageing. In een informele setting kun jij je volledig bij laten praten over de inhoud van de opleiding.  

Ontdek Leiden

Buiten het LUMC is er volop mogelijkheid om de sfeer te proeven op de universiteit en in de stad. Het volledige programma van de Masterdag is terug te vinden op de website van Universiteit Leiden.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij het LUMC?
Abonneer u dan op onze tweewekelijkse nieuwsbrief of neem een abonnement op het LUMC Magazine.