Routebeschrijving

Heeft u een afspraak bij ons op de afdeling? Wilt u zich melden bij de receptie van gebouw 2 (het onderzoekgebouw) u wordt daar opgehaald.

Ons bezoekadres is:
Eindhovenweg 20
2333 ZC LEIDEN
071- 526 6982 (Secretariaat CPM)

Met het openbaar vervoer

Het LUMC ligt op loopafstand aan de achterzijde van station Leiden Centraal. Alle streekbussen naar Leiden stoppen ook bij Leiden Centraal.

Een aantal bussen stopt naast het LUMC, halte Bargelaan (achterzijde van het station). Alle bussen stoppen op het busstation aan de voorzijde van het station.

Voor actuele openbaar vervoersinformatie kunt u ook bellen met de OV-reisinformatie 0900-9292 (75 cent per minuut) of via internet:
Openbaar Vervoer Informatie.

Met de auto 

Vanuit de richting Rotterdam (A13, A4)

Volg de A13 en daarna de A4 richting Amsterdam tot aan afslag 6a (Zoeterwoude-Rijndijk, Leiden-Oost). Aan het einde van de afslag linksaf. Ga rechtdoor en volg de borden 'Station Leiden' en vervolgens de borden 'H-ziekenhuizen'.

Vanuit de richting Utrecht (A12, N11)

Neem op de A12 bij Bodegraven de afslag Leiden (N11). Aan het einde van N11 rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden 'H-Ziekenhuizen'.

Vanuit de richting Den Haag (N44, A44)

U volgt vanuit Den Haag de N44 (later de A44) tot aan afslag 8 (Leiden, Noordwijk, Katwijk) en aan het einde van de afslag slaat u rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden 'H-Ziekenhuizen'.

Vanuit de richting Amsterdam (A4, A44)

Volg de A4 en daarna de A44 richting Leiden-West. U volgt de A44 tot afslag 8 (Leiden, Noordwijk, Katwijk, N206). Na de afslag linksaf onder het viaduct door. Vervolgens volgt u de borden 'H-Ziekenhuizen'.

Gebouwen LUMC