Stagiaires en gastonderzoek

Naast het reguliere onderwijs verzorgt het CPM ook onderwijs in de vorm van stages en begeleiding/opleiding van gastonderzoekers.

Stages

Bij het CPM zijn er regelmatig mogelijkheden voor studenten om stage te lopen. Studenten met een bèta-opleiding die een carrière ambiëren in de biomedische wetenschappen, analytische chemie of bio-informatica, nodigen wij van harte uit om contact met ons op te nemen. In de regel gaan wij uit van een stageperiode van minstens 5 maanden.
Een lijst met reeds uitgevoerde stageprojecten bij de afdeling CPM is hier te vinden.


Gastonderzoekers

Het CPM begeleidt vaak onderzoekers van andere onderzoeksinstituten. Het doel van onze gastonderzoekers is o.a. het leren van technieken, of het uitvoeren van analyses op onze apparatuur, alsmede het testen van de reproduceerbaarheid van onderzoeksresultaten. Gastonderzoekers nodigen wij van harte uit om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. 


Contactgegevens voor stages en gastonderzoek Voor meer informatie en beschikbaarheid van plaatsing van stages verzoeken we je contact op te nemen met Dr. Paul Hensbergen. Stuur je CV en een motivatiebrief waarin je aangeeft wat je met je stage wilt bereiken naar: p.j.hensbergen@lumc.nl  

Heb je interesse in een samenwerking met onze afdeling, neem dan contact op met ons afdelingshoofd Prof. dr. Manfred Wuhrer via m.wuhrer@lumc.nl en vermeld in je e-mail duidelijk wat je onderzoeksdoelen en je verwachtingen zijn.