Master Population Health Management

De interdisciplinaire master Population Health Management (PHM) leidt in twee jaar op om een bijdrage te kunnen leveren aan een meer geïntegreerd gezondheidszorgsysteem. De master wordt aangeboden door het LUMC en de Health Campus Den Haag .


De master leidt op tot interdisciplinair Academic Trusted Partner die in de rol van strategisch bruggenbouwer een bijdrage levert aan de benodigde veranderingen in het huidige gefragmenteerde gezondheidszorgsysteem.

In de master PHM worden de kennis inzichten uit de epidemiologie, data analyse in de zorg, geneeskunde, bestuurskunde en gedragswetenschappen gecombineerd tot een wereldwijd uniek interdisciplinair programma.

Studenten met diverse achtergronden werken samen gedurende zowel online als on campus onderwijs. De opleiding werkt met een sterke connectie in het werkveld: de opgedane kennis en inzichten worden direct toegepast op praktijk-gerelateerde casuïstiek.

Meer weten? Lees verder op de Engelstalige voorlichtingspagina's van de master Population Health Management op de website van Universiteit Leiden.