Verpleegafdelingen

Bezoektijden verpleegafdelingen

Bezoekers zijn van harte welkom in het LUMC. Wilt u een patiënt bezoeken? Controleer dan eerst de bezoektijden van de verpleegafdelingen. U kunt bij de informatiebalie op de begane grond altijd om hulp vragen.

Het LUMC beschikt over een speciale App, waarmee u makkelijk met uw smartphone de weg kunt vinden in het LUMC. Wij bieden diverse voorzieningen voor bezoekers, zoals een restaurant, stilteruimtes en winkeltjes. Als u het LUMC bezoekt willen wij u vragen om onze huisregels in acht te nemen, zodat het ziekenhuis prettig en veilig blijft voor alle medewerkers, patiënten en bezoekers.

Ligt een familielid of bekende van u in het LUMC en kunt u niet langskomen? Dan kunt u gemakkelijk een persoonlijk kaartje sturen via Kaartje2go.

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Let op: Maximaal 2 unieke bezoekers per patiënt per dag

We willen onze patiënten en medewerkers goed beschermen tegen verspreiding van het coronavirus. Onze patiënten zijn vaak bijzonder kwetsbaar en ons personeel is onmisbaar: continuïteit van zorg is essentieel voor ons. Daarom geldt voor alle afdelingen dat patiënten maximaal 2 unieke bezoekers per dag mogen ontvangen. Stem uw bezoek daarom af met uw naaste. We hopen op uw begrip voor deze tijdelijke situatie.  


Acute Opname Afdeling
Chirurgie 1 (Oncologische chirurgie, Gastro-intestinale chirurgie)
Chirurgie 2 (Algemene chirurgie, Ongevalschirurgie, Orthopedie, Plastische Chirurgie, Urologie, Vaatchirurgie)
Dagbehandeling
GeboorteHuis Leiden
Verpleegafdeling KOHG (Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Mondziekten en Kaak- en Aangezichtschirurgie, Oogheelkunde, Huidziekten en Gynaecologie)
Hartziekten
LUMC Oncologie Centrum Klinisch - Hematologie (LOKH)
Intensive Care volwassenen (Unit 1 en Unit 2, Unit 3 en Unit 4 en Medium Care)
Intensive Care kinderen
Interne Geneeskunde (Algemene Interne Geneeskunde, Reumatologie, Nierziekten, Endocrinologie en stofwisselingsziekten, Infectieziekten)
Kort verblijf
Longziekten, Maag- Darm en Leverziekten en Nucleaire Geneeskunde
Neonatologie (High care en Intensive Care)
Neuro medium care, Neurologie, Neurochirurgie
Oncologie
Psychiatrie
Thorax-chirurgie
Transplantatie Centrum (Transplantatie, Niertransplantatie)
Verloskunde en Neonatologie Medium Care
Willem-Alexander Kinderziekenhuis