Patiënt en zorg

De afdeling neurochirurgie van het LUMC is onderdeel van het Universitair Neurochirurgisch Centrum Holland, UNCH. Het UNCH is een samenwerking tussen het LUMC, Haaglanden Medisch Centrum en HagaZiekenhuis. Het centrum coördineert de neurochirurgische zorg voor patiënten met een complexe aandoening van de hersenen, zenuwen of wervelkolom in de regio Den Haag - Leiden. Het UNCH behandelt patiënten uit heel Nederland op de locatie die voor het betreffende neurochirurgische probleem het beste is uitgerust.

U kunt bij de afdeling neurochirurgie van het LUMC terecht voor de operatieve zorg van aandoeningen aan de hersenen, het ruggenmerg en de perifere zenuwen. Op deze website vindt u praktische informatie over spreekuren en opnames en informatie over onze speerpunten en specialisten.

Onze patiëntenzorg richt zich zowel op patiënten uit de regio, als op patiënten die door specialisten uit heel Nederland en het buitenland worden verwezen. Voor meer informatie over het UNCH gaat u naar https://unch.nl