Je kunt je vanaf nu aanmelden voor HIS Haaglanden!

Stichting Transmurale zorg, LUMC Campus Den Haag en de gemeente Den Haag organiseren de Health Innovation School Haaglanden. De Haagse editie van de landelijke Health Innovation School, waar je alles leert over innovatie in en transformatie van de huidige zorg.

Er is plek voor maximaal 50 deelnemers uit de regio om samen aan de slag te gaan met projecten uit de regio/wijk en van en met elkaar te leren tijdens de interactieve lesdagen. Wij zijn op zoek naar een goede verdeling van deelnemers en streven naar “the whole system in the room” om zoveel mogelijk van elkaar te kunnen leren. Dus ben jij: verpleegkundige, arts, apotheker, manager, beleidsmedewerker, adviseur, ict’er, ondernemer, toezichthouder, fysiotherapeut, patiënt, mantelzorger of heb je een ander beroep in de zorg? En wil je graag meewerken aan de transitie in de zorg in de regio Haaglanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Vanaf 23 januari t/m 23 februari zijn de inschrijvingen geopend, dus schrijf je snel in! Kandidaten worden geselecteerd op basis van motivatie en de drive om de zorg te veranderen en innovaties te implementeren. 

Meer informatie over de inhoud en doelen van de HIS Haaglanden zijn te vinden in de flyer of de website

Vragen? Neem contact op via: healthinnovationschool@transmuralezorg.nl of bel Stichting Transmurale Zorg: 070 - 700 00 77

Schrijf je nu in voor de Health Innovation School Haaglanden! Waar je alles leert over innovatie in en transformatie van de huidige zorg. 50 enthousiaste deelnemers zullen eind mei aan de slag gaan met projecten uit de regio/wijk en van en met elkaar leren tijdens de interactieve lesdagen. Wij zijn op zoek naar een goede verdeling van deelnemers en streven naar “the whole system in the room”. Dus werk jij in de zorg? Of ben je er op een andere manier aan verbonden? Schrijf je dan snel in! Inschrijvingen zijn open t/m 23 februari. 

https://healthinnovationschool.nl/haaglanden/aanmelden/