Researchanalist Humane Genetica

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Ben jij een researchanalist met ruime technische kennis op het gebied van licht/confocale microscopie? Dan ben jij misschien wel de researchanalist die de afdeling Humane Genetica zoekt!

In het kort

• Je hebt vergaande kennis over licht/confocale microscopie
• Je kunt programmeren
• Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en kunt goed samenwerken
• Technische skills en IT-kennis zijn voordelig en een pre

Wat ga je doen?

Als researchanalist onderhoud je high-content imaging-faciliteiten en help je met het uitvoeren van scans. Je communiceert daarnaast met de organisatie over troubleshooting en ontwikkelingen. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met andere afdelingen binnen het LUMC en onderdeel bent van een multidisciplinaire omgeving.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar een kandidaat met ruime kennis van licht/confocale microscopie. Bij voorkeur heb je hands-on ervaring met high-content imaging en (kwantitatieve) beeldanalyses. Je bent in staat scripts te schrijven voor analyses/visualisaties van gevonden data. Goede technische vaardigheden en IT-kennis werken in je voordeel. Daarnaast is het belangrijk dat je uitstekend (in het Engels) kunt communiceren en over een samenwerkend vermogen beschikt. Aangezien je met een breed scala aan onderzoeksvragen te maken krijgt, moet je in staat zijn makkelijk te kunnen schakelen tussen verschillende onderwerpen.  

Meer informatie

Voor deze vacature worden tenminste twee referenties opgevraagd. De sollicitatieprocedure bestaat uit een of meerdere gesprekken. Je wordt eventueel gevraagd een presentatie te geven.
Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op verlenging. 

Inge Briaire

Inge Briaire - de Bruijn

"Uit de resultaten van vandaag, volgen de experimenten voor morgen."

Je werkplek

De afdeling Humane Genetica is een breed georiënteerde onderzoeksafdeling, geleid door prof. dr. Silvère van der Maarel. Het onderzoek richt zich op de (epi)genetische aspecten van monogene, multifactoriële en verworven ziekten, en de vertaling naar klinische toepassingen. De afdeling bestaat uit 23 onderzoeksgroepen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: dr. Vered Raz, associate professor, afdeling Humane Genetica

v.raz@lumc.nl

Solliciteren