Verpleegkundige Wondpolikliniek

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Heb jij ervaring in de wondzorgproblematiek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van complexe wonden? Dan is dit de vacature voor jou! Voor de wondpolikliniek Heelkunde zoeken wij een verpleegkundige.

In het kort

• Je observeert en monitort complexe wonden en eventuele complicaties
• Vervolgens stel je behandelplannen op
• Ook informeer je de patiënten en hun naasten over de verzorging
• Jouw kennis en ervaring deel je met je collega’s in huis

Wat ga je doen?

Op onze polikliniek zien we een toename van complexe wonden en complicaties. Daarom werk jij in een klein team aan het opstellen van een duidelijk wondbeleid. Je observeert en monitort een breed scala aan wonden, stelt een behandelplan op en geeft informatie aan patiënten en hun naasten over de verzorging van wonden. Ook adviseer je collega’s met betrekking tot de wondverzorging en regel je hulpmiddelen en materialen ten behoeve van een effectieve genezing.

Wat vragen wij?

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste verpleegkundige met aantoonbaar ervaring in complexe wondzorgproblematiek. Je hebt een mbo-V of hbo-V diploma en de opleiding tot wondverpleegkundige afgerond of bent bereid in de nabije toekomst deze opleiding te volgen. Ervaring met het coördineren van werkzaamheden is een pre. Je werkt graag zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en gaat proactief op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren. Ook heb je plezier in het werken met collega’s, patiënten en hun naasten. Daarom zijn goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, én empathisch vermogen onmisbaar.

Meer informatie

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €3.355,- (schaal 7, cao UMC). Als je de opleiding tot Wondverpleegkundige afgerond hebt, kun je doorgroeien naar schaal 8M met een maximaal salaris van € 4.201,- ,- bij een fulltime dienstverband.

Voor deze functie kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Je komt als verpleegkundige te werken op de wondpolikliniek Heelkunde. De afdeling Heelkunde is onderdeel van de polikliniekorganisatie van divisie 1, die is onderverdeeld in een aantal poliklinieken van verschillende specialismen. Je maakt deel uit van een multidisciplinaire afdeling en ondersteunt alle subspecialismen (zoals vaat- en traumachirurgie) van de polikliniek Heelkunde. Werken in een universitaire setting betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep, in een dynamische werkomgeving.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Marry Breman-Heenck, managementassistent, poliklinieken divisie 1
071 529 98 72

Solliciteren