Student SEH Verpleegkundige Duo Opleiding

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Houd jij van afwisseling en uitdaging? Ben jij geïnteresseerd in een baan die er toe doet? Heb jij zin in een afwisselende baan als SEH-verpleegkundige in het hart van de Randstad? Dan hebben wij de duobaan die jij zoekt!

In het kort

- Je werkt op een dynamische werkvloer met betrokken Spoedeisende Hulp (SEH) medewerkers en een informele gemoedelijke sfeer
- Je krijgt te maken met een grote variatie aan zorg: van laag- tot midden- en hoogcomplex in een energieke omgeving
- Je bent flexibel en past je gemakkelijk aan de omstandigheden en situaties aan in beide ziekenhuizen. Een echte no nonsense mentaliteit.
- Je hebt minimaal een mbo-diploma Verpleegkunde en je bent BIG geregistreerd.
- Je krijgt een vast dienstverband in een duobaan na afronding van de opleiding, waarbij je per half jaar wisselt van ziekenhuis.
- Je bent bereid om in wisseldiensten te werken: dag, nacht, avond en weekenden. De SEH is tenslotte 24/7 open.

Wat ga je doen?

Als SEH-verpleegkundige is je  belangrijkste taak het verzorgen van de eerste opvang en de coördinatie van zorg voor patiënten met een acuut medisch probleem. Waarbij de acute enorm gevarieerd is; denk hierbij aan bijvoorbeeld een hartinfarct, een acute infectie of een kind met gebroken arm. Vanaf het moment dat de patiënt binnenkomt ben jij erbij betrokken en krijg je veel verantwoordelijkheid. Je voert de eerste controles uit, levert (basis)zorg en tegelijkertijd zorg voor aandacht en service richting patiënten en begeleiders. Omdat je wordt opgeleid in twee ziekenhuizen krijgt je te maken met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroepen, waardoor je werk elke dag anders is. Je zult beginnen met een gedegen inwerkprogramma en opleiding m.b.v. EPA’s volgens het CZO Flex Level.

Wat vragen wij?

Je hebt de mbo- of hbo-V opleiding succesvol afgerond of beschikt over een inservice-diploma en je bent BIG geregistreerd. De opleiding Spoedeisende Hulp Verpleegkundige is een CZO erkende opleiding met een gemiddelde duur van 18 maanden. Een behaalde vervolgopleiding IC/CCU, High Care en/of Ambulance verpleegkundige is een grote pre en geeft mogelijk recht op vrijstellingen en een kortere opleidingstijd. Jij bent de persoon die we zoeken, als je goed kunt omgaan met situaties waarin spanningen kunnen ontstaan en die stressvol zijn. Het bieden van inleveringsvermogen en goede communicatie met patiënt, familie en collega’s behoren tot jouw kwaliteiten. Verder stel je je flexibel op en pas je je gemakkelijk aan aan de omstandigheden en situaties aan in beide ziekenhuizen. Je beschikt over een echte no nonsense mentaliteit! Daarnaast heb je een open leerhouding, doorzettingsvermogen en voer je de regie over je eigen leerproces. Je bent een echte teamspeler met zowel een reflecterende houding op jouw eigen handelen als verpleegkundige, als de wijze waarop je samenwerkt in teamverband.

Meer informatie

Reageer uiterlijk voor 1 september 2022

Wil jij een kijkje achter de schermen en zien wat het werk als SEH-verpleegkundige in het LUMC inhoudt? Bekijk onzeafdelingsfilm of LUMC.

Wil je zien hoe het gaat op de SEH in het Alrijne: bekijk dan deze video of onze instagram Takeover

Of in het Groene Hart ziekenhuis? Bekijk danGHZ

Over de opleiding zelf vind je meer informatie via de website van onze opleidingsinstituut Educatie zorgsector acute zorg staat meer inhoudelijke informatie over de opleiding Acute Zorg.

Wil je graag een dag meelopen? Geef per mail door wanneer je kan, dan plannen we dat graag in.
Voor meer informatie over deze functie kun je ook contact opnemen met:
- Alrijne: Eric van der Zwaard, coördinator acute zorg opleidingen, SEH Alrijne: 071-5828 656
- Groene Hart Ziekenhuis: Hans Koenis, Teamleider GHZ Gouda, 0182-505836 of Hans.Koenis@ghz.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arne van Dam, SEH-verpleegkundige

Arne van Dam

"Met het gehele team zorgen we elke dag weer voor de beste zorg voor onze patiënten."

Je werkplek

In Hollands Midden vangen we in de drie ziekenhuizen zo’n 95.000 patiënten op. Als SEH’s willen we in deze regio inspelen op een gezamenlijke toekomst waarin we op een intensievere manier gaan samenwerken. Om jou een mooie en uitdagende functie te bieden, kom je te werken op de SEH’s van twee ziekenhuizen. Je kunt hierbij zelf kiezen uit onderstaande drie: - Alrijne Leiderdorp en Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) - Alrijne en Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) - GHZ en LUMC In alle drie de ziekenhuizen werken we op de SEH’s met energieke teams, die houden van adrenaline en drukte. Het zijn dynamische werkvloeren met betrokken medewerkers en een informele gemoedelijke sfeer, waarbij wordt gewerkt in wisseldiensten. Er is in alle drie de ziekenhuizen een grote variatie aan zorg: van laag- tot midden- en hoogcomplex in een energieke omgeving. Als teams staan we als één man in hectische situaties: weinig woorden en vele handen. We gaan voor de beste zorg voor onze patiënten. Voor elkaar gaan door het vuur en we staan altijd klaar voor de patiënten en elkaar. Om de verschillen die er wel zijn tussen de ziekenhuizen te overbruggen, maken we afspraken op maat. Na de afronding van je opleiding krijg je een vast dienstverband in een duobaan, waarbij je per half jaar wisselt van ziekenhuis. De formele aanstelling is in één van de drie ziekenhuizen, op basis van beschikbare capaciteit.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Neely van Os - SEH

Contact: Neely van Os, manager SEH LUMC
06 11389167
e-mail N.K.van_Os@lumc.nl

Solliciteren