Stafsecretaresse Afdeling Urologie

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Kan jij van nature goed overzicht houden en ben je goed in organiseren? En wil jij een cruciale rol spelen binnen een afdeling? Dan hebben wij de geschikte vacature voor jou.

In het kort

• Je ondersteunt hoofdzakelijk het afdelingshoofd en de opleider
• Jij zorgt ervoor dat zij hun werk goed en georganiseerd kunnen uitvoeren
• Jouw werkzaamheden bevatten secretariële, administratieve, organisatorische en voorbereidende taken
• Je weet prioriteiten te stellen en je zorgt voor structuur

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling Urologie zijn wij op zoek naar een stafsecretaresse. Je werkt hoofdzakelijk voor het afdelingshoofd en de opleider en je ondersteunt hen op het gebied van management, opleiding, kwaliteit en planning. Je zorgt ervoor dat zij hun werk prettig en goed georganiseerd kunnen uitvoeren. Dit houdt onder andere in dat jij de agenda’s beheert, en vergaderingen inplant en organiseert. Tijdens vergaderingen notuleer jij en zet je de actiepunten uit. Deze punten bewaak en rappelleer je. Verder assisteer je bij de opleidingsplanning aios, fondsenwerving, planning van diverse onderwijsinspanningen van stafleden en diverse administratieve P&O-zaken. Daarnaast verricht je af en toe werkzaamheden voor de overige stafleden. Kortom, je hebt een groot palet aan diverse werkzaamheden waarbij jij een spilfunctie binnen de afdeling hebt. Deze werkzaamheden doe je niet alleen, want je werkt nauw samen met een collega stafsecretaresse en samen stemmen jullie het werk af.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren secretaresse met minimaal een afgeronde secretariële mbo-opleiding, die discreet is en in staat zelfstandig pro-actief te werken. Je kunt fantastisch organiseren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en  goed kan werken met Microsoft Office. Je hebt ervaring met webbeheer en beheerst de computerprogramma’s HIX, RGS, I-Prova, Rostarcas, Decos JOIN en Converis of bent bereid cursussen te volgen om deze programma’s eigen te maken. Aangezien je al ruime ervaring hebt als secretaresse is het vanzelfsprekend dat je klantvriendelijk en stressbestendig bent. Je werkt nauwkeuring en neemt initiatief. Je denkt mee en vooruit en zorgt ervoor dat je altijd goed op de hoogte bent van organisatorische en secretariële zaken. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging waarin jij samen met je collega de ontwikkeling van het stafsecretariaat verder gaat vormgeven? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar onze afdeling? Lees meer op onze website.

Je werkdagen worden in overleg met jou en je directe collega bepaald.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Frouzan Soltani

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Als stafsecretaresse kom je in een duobaan met je collega te werken op de afdeling Urologie. Jullie zorgen samen voor een goed lopend secretariaat en denken actief mee over het verbeteren van de ondersteuning die de staf nodig heeft. Onze afdeling bestaat uit de polikliniek (incl. poli-verpleging), het stafsecretariaat en de kamers van de diverse stafleden en onderzoekers. Dit biedt korte lijnen in de dagelijkse samenwerking. De afdeling houdt zich bezig met de diagnostiek, de (hoofdzakelijk) chirurgische behandeling en het wetenschappelijk onderzoek van aandoeningen van de nieren en de afvoerwegen daarvan, alsmede van de mannelijke geslachtsorganen. Hier vinden poliklinische verrichtingen en functieonderzoeken plaats. Daarnaast verzorgen wij onderwijs voor studenten en verpleegkundigen, nascholing voor artsen en de opleiding tot uroloog. Bij de afdeling zijn zes stafleden en circa vier à vijf aios werkzaam en er is veel expertise op het gebied van oncologische en functionele urologie (o.a. seksuologie- en bekkenbodemproblematiek).

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: prof. dr. Rob Pelger, hoogleraar en afdelingshoofd Urologie

E-mail: stafsecretariaat_urologie@lumc.nl

Solliciteren