Senior Innovatiemanager Medical Delta

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Medical Delta is op zoek naar een (senior) innovatiemanager die het potentieel van ons netwerk kan verzilveren. Als Innovatiemanager verbind je verschillende wetenschappelijke disciplines, versnel je health & technology onderzoek en ontwikkel en ondersteun je de realisatie van publiek-private consortiumprojecten rond bio- of medisch-technologische innovaties. Ben jij inhoudsgericht, een sterke netwerker en bruggenbouwer, ondernemend en gedreven?

In het kort

• Je komt in dienst van Medical Delta en werkt nauw samen met verschillende UMC’s, waaronder het LUMC
• Je faciliteert wetenschappelijke programma’s van Medical Delta
• Je stimuleert innovaties en co-creatie

Wat ga je doen?

Als innovatiemanager verbind je verschillende wetenschappelijke disciplines, versnel je health & technology onderzoek en ontwikkel en ondersteun je de realisatie van publiek-private consortiumprojecten rond bio- of medisch-technologische innovaties. Daarmee bevorder je de samenwerking tussen (wetenschappelijke ) disciplines, leg je de brug tussen wetenschap en (zorg)praktijk en lever je een directe bijdrage aan de verduurzaming van onze gezondheidszorg. We zoeken een Innovatiemanager met een ondernemersmentaliteit die relaties met belangrijke strategische partners ontwikkelt en onderhoudt.

Wat vragen wij?

Je bent een ervaren programma- en projectmanager met een bewezen track record en heeft minimaal tien jaar ervaring in verschillende rollen binnen een complexe organisatie. Voor de overige competenties verwijzen we je graag door naar de website van Medical Delta.

Meer informatie

De uitgebreide vacaturetekst vind je hier: Senior Innovatiemanager Medical Delta (0,8 FTE) | Medical Delta

Je komt in dienst bij Stichting Medical Delta. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en een fulltime werkweek bestaat uit 40 uur. Het fulltime maandsalaris is gekoppeld aan de CAO schaal van de VSNU. Afhankelijk van kennis en ervaring kan er worden ingeschaald in schaal 12 (€4.612 - €5.922) of 13 (€5.275 - €6.421).

Arzu Yazul

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Medical Delta wil met technologische oplossingen duurzame zorg realiseren. Medical Delta verenigt drie universiteiten, twee universitair medische centra, vier hogescholen, overheden, bedrijven, zorginstellingen en andere partijen in de provincie Zuid-Holland. Medical Delta is in 2019 gestart met een groot wetenschappelijk programma. Meer dan 360 wetenschappers werken in verschillende consortia in Medical Delta verband samen. Als spil van het Health & Technology ecosysteem in Zuid-Holland willen we met interdisciplinair wetenschappelijk onderzoek en praktijkgerichte Field- en Living Labs impact creëren op mens, zorg, kennis en de regionale economie. Daarmee dragen we bij aan betere zorg. Het bureau van Medical Delta is gevestigd op de campus van de TU Delft en bestaat uit een hecht en collegiaal team van negen professionals.

Carrière in het LUMC

Hiervoor verwijzen we je graag door naar Medical Delta. 

Contact: David de Glint, Managing Director, Medical Delta
+31 6 29129187
David.deGlint@medicaldelta.nl

Solliciteren