Postdoc Cel Biologie

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Welke rol speelt de endogene circadiaanse klok in onze gezondheid, in onze samenleving en de biosfeer? Dat is wat je gaat onderzoeken! Het BioClock Consortium is op zoek naar een postdoctoraal onderzoeker voor hun multidisciplinaire team om de behandeling en preventie van klok-gerelateerde gezondheidsproblemen te onderzoeken.

In het kort

• Dit onderzoek is een samenwerking tussen het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en het Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR)
• Je doet onderzoek naar klok-gerelateerde gezondheidsproblemen en ontwikkelt strategieën om ze te behandelen of zelfs te voorkomen
• Je bent gepromoveerd in celbiologie of een gerelateerd vakgebied en hebt ervaring met technieken zoals celkweek, analysetechnieken en dataverwerking
• Werken in deze onderzoeksteams geeft je een uitstekende kans om je eigen netwerk op te bouwen en je eigen onderzoekslijn te ontwikkelen

Wat ga je doen?

Lees verder in de Engelse vacaturetekst.

Wat vragen wij?

Lees verder in de Engelse vacaturetekst.

Meer informatie

Lees verder in de Engelse vacaturetekst.

De aanstelling is voor drie jaar. Je salaris is afhankelijk van je kwalificaties en ervaring, met een maximum van € 4.800,- bruto per maand (schaal 10 CAO UMC)

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dr. Stephan Michel, S.H.michel@lumc.nl    of Dr. Paul Geurink, P.P.Geurink@lumc.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Leoni Abendstein

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Lees verder in de Engelse vacaturetekst.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Stephan Michel, Assistant Professor, afdeling Cel en Chemische Biologie
071 - 52 69 772
e-mail: s.h.michel@lumc.nl

Solliciteren