PhD-kandidaat ‘Farmacogenetica in Liquid Biopsies’

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Heb je een mastergraad in biomedische wetenschappen, biofarmaceutische wetenschappen of farmacie en werk je graag in het lab? Ben je geïnteresseerd in moleculaire biologie en farmacogenetica? Dan hebben wij de positie voor jou!

In het kort

• Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met laboratoriumwerk
• Je bent geïnteresseerd in de moleculaire mechanismen bij verschillende reacties op geneesmiddelen
• Je wilt innovatieve technologie opzetten om fenotypes van farmacogenen te bepalen in exosomen vanuit liquid biopsies
• Je bent onderdeel van een multidisciplinaire, ambitieuze, innovatieve en academische omgeving

Wat ga je doen?

Lees de volledig functiebeschrijving in de Engelse vacature.

Wat vragen wij?

We zoeken een getalenteerde en gemotiveerde kandidaat met een mastergraad in biomedische wetenschappen, biofarmaceutische wetenschappen of farmacie. Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met laboratoriumwerk. Je bent nauwkeurig, productief en hebt een proactieve en resultaatgerichte werkhouding. Je bent zelfstandig en ambitieus, en beschikt over doorzettingsvermogen en goede communicatievaardigheden in gesproken en geschreven Engels.

Meer informatie

Lees de volledige tekst in de Engelse vacature.

Het salaris begint met € 2.495,- bruto per maand in het eerste jaar, oplopend tot € 3.196,- in het vierde jaar (schaal pro, CAO UMC)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

De afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie is een grote en ambitieuze ziekenhuisapotheek die in alle facetten van de patiëntenzorg, opleiding, specialistische training en wetenschappelijk onderzoek actief is. Het onderzoeksprogramma ‘Personalized Therapeutics’ van de afdeling heeft als doel om genetische biomarkers te identificeren die individuele reacties op medicatie kunnen voorspellen, alsmede innovatieve medicijnen te ontwikkelen. Alle PhD-kandidaten van de afdeling staan ook ingeschreven bij de LUMC Graduate School. We hebben sterke samenwerkingsverbanden binnen het LUMC, in Nederland en internationaal. De afdeling coördineert en participeert actief in het Leiden Network for Personalize Therapeutics.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact:  Henk-Jan Guchelaar, ziekenhuisapotheker en afdelingshoofd Klinische Farmacie en Toxicologie
071 52 62790
h.j.guchelaar@lumc.nl

Solliciteren