OK-planner Polikliniek Oogheelkunde

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Los jij graag complexe logistieke puzzels op? Kun je goed omgaan met hectiek en dagelijkse veranderingen? Dan is de rol als OK-planner op de polikliniek Oogheelkunde wat voor jou!

In het kort

• Samen met je collega’s verzorg jij de planning voor de algemene operatiekamers en de OK op de interventie-unit
• Je zorgt dat we onze middelen en mensen zo goed mogelijk inzetten
• Ook ben je een centraal aanspreekpunt voor collega’s en patiënten, met wie je actief communiceert 

Wat ga je doen?

Als OK-planner maak je samen met je collega de planning voor de algemene operatiekamers en de OK op de interventie-unit. Daarbij zorg je dat de capaciteit zo goed mogelijk wordt benut. Ook ben je verantwoordelijk voor een deel van de logistieke en administratieve taken voor en na de operatie van een patiënt. Tot slot houd je wekelijks de wachtlijsten bij en informeer je de patiënten, in samenspraak met de verantwoordelijk stafarts.

Wat vragen wij?

Je bent een energieke, doortastende en stressbestendige collega met mbo-werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met een planningssysteem en het ziekenhuisinformatiesysteem (HiX of vergelijkbare systemen). Bij voorkeur heb je ook kennis van (oogheelkundige) medische terminologie, maar alles is te leren. Verder ben je een organisatorisch en nauwkeurig talent dat goed samenwerkt en klantvriendelijk is in woord en geschrift.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Het planningsbureau van de afdeling Oogheelkunde bestaat uit een OK-planner en een poli-planner die waar mogelijk uitwisselbaar en samen verantwoordelijk zijn. Het planningsbureau valt direct onder het duaal management van de polikliniek. Daarnaast werkt het bureau nauw samen met het medisch secretariaat.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Christl Fillie, manager polikliniek Oogheelkunde

Solliciteren