Gipsverbandmeester

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij gipsverbandmeester en weet jij hoe je artsen adviseert met jouw expertise? Heb jij daarnaast een creatieve mindset en kun jij door buiten de kaders te denken tot nieuwe ideeën komen voor het LUMC? Dan zoeken wij jou!

In het kort

• Je bent gipsverbandmeester (titel geregistreerd)
• Je hebt ervaring met verschillende disciplines
• Jij kan jouw expertise uitdragen binnen een multidisciplinair team
• Jij haalt uitdaging uit zeer gespecialiseerde behandelingen
• Je denkt mee over innovaties van jouw werk en dat van je collega’s 

Wat ga je doen?

Als gipsverbandmeester leg jij zelfstandig (im)mobiliserende, corrigerende of ondersteunende gipsverbanden aan en maak je orthesen. Dit werk is ontzettend variërend; je behandelt namelijk patiënten van allerlei specialismen. Patiënten kunnen zowel zeer gespecialiseerde als minder gespecialiseerde immobiliserende/ondersteunende behandeling nodig hebben, afhankelijk van hun aandoening. Ligt hier een uitdaging voor jou? Ook het verlenen van (complexe) wondzorg behoort tot jouw takenpakket. Je behandelt patiënten van diverse afdelingen, zoals patiënten op de polikliniek, de OK, de klinieken en de Spoedeisende Hulp. Verder houd je je actief bezig met de ontwikkelingen binnen de vakgebieden traumatologie, spoedeisende hulp, reumatologie, revalidatie geneeskunde, plastische chirurgie, orthopedie, neurochirurgie, neurologie en wondzorg en orthesiologie. Je denkt actief mee over verbeteringen in deze vakgebieden en dat van je collega’s. Kortom, je bent meer dan een gipsverbandmeester. Jij bent een belangrijke schakel om onze patiëntenzorg naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast kun je jouw expertise uitdragen binnen het multidisciplinaire team waarbinnen je werkzaam bent.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste kandidaat en hebt de landelijke opleiding tot gipsverbandmeester afgerond en bent titel geregistreerd. Je beschikt over een proactieve, flexibele instelling en bent kwaliteits-, klant- en resultaatgericht. Als je ervaring hebt binnen traumatologie, spoedeisende hulp, reumatologie, revalidatie geneeskunde, plastische chirurgie, orthopedie, neurochirurgie, neurologie en/of wondzorg, dan is dat heel mooi meegenomen. Verder kun jij wel tegen een wisselende werkdruk en kun je zowel in een team als zelfstandig werken. Je hebt de drive om service te willen verlenen aan de patiënt en de disciplines waarmee je nauw samenwerkt. Daarnaast vind je het leuk te participeren in activiteiten om de afdeling verder te ontwikkelen, zoals wetenschappelijk onderzoek. Jij komt graag met innovatieve ideeën en weet hoe je de gezondheidszorg beter maakt. Ook weet jij hoe je anderen kunt opleiden en adviseren, en hoe je onderwijs voor jouw vak kunt ontwikkelen. Ben jij die creatieve gipsverbandmeester die wij zoeken? Dan hopen we dat je vandaag nog solliciteert!

Meer informatie

Het is mogelijk dat wij je al, voordat de vacature sluit, uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Voor deze functie worden referenties opgevraagd .     

Nardy de Wit

‘We horen vaak dat we zo’n warm en behulpzaam team zijn’

Je werkplek

De gipskamer maakt deel uit van de polikliniekorganisatie van divisie 1. Binnen deze divisie vallen verschillende poliklinieken, zoals: Urologie, Orthopedie/Traumatologie, Preoperatieve zorg en Pijnbehandelcentrum, Fysiotherapie/Revalidatie, Heelkunde en de polikliniek Mondziekten Kaak- en Aangezichtschirurgie. De gipsverbandkamer is een voorziening binnen het LUMC voor patiënten van elke leeftijd met acute, chronische en aangeboren aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat, die (im)mobiliserende en ondersteunende behandeling nodig hebben. De gipskamer beschikt over zes behandelplekken. Er is een wisselende werkdruk en de gipskamer van het LUMC neemt een belangrijke plaats in bij de behandeling van patiënten, landelijk en binnen de regio.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: mevrouw Debby van Leeuwen, teamleider polikliniek Orthopedie, Traumachirurgie en Revalidatiegeneeskunde, polikliniek divisie 1
071 529 69 84

Solliciteren