Gipsverbandmeester

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij gipsverbandmeester en weet jij hoe je artsen adviseert met jouw expertise? Heb jij daarnaast een creatieve mindset en kun jij door buiten de kaders te denken tot nieuwe ideeën komen voor het LUMC? Dan zoeken wij jou!

In het kort

• Je bent een ervaren gipsverbandmeester (titel geregistreerd)
• Jij vindt het leuk om jouw expertise uit te dragen binnen een multidisciplinair team
• Jij haalt uitdaging uit zeer gespecialiseerde behandelingen
• Je participeert in wetenschappelijk onderzoek
• Ook buig je je over nabehandeling en revalidatie 

Wat ga je doen?

Je behandelt patiënten van alle specialismen. Deze patiënten kunnen zowel zeer gespecialiseerde als minder gespecialiseerde immobiliserende/ondersteunende behandeling vereisen, afhankelijk van hun aandoening. Ook het verlenen van (complexe) wondzorg behoort tot jouw takenpakket. Je behandelt patiënten van diverse afdelingen, zoals patiënten op de polikliniek, de OK, de klinieken en de Spoedeisende Hulp. Verder houd je je actief bezig met de ontwikkelingen op het gebied van functioneel nabehandelen, orthesiologie, neurochirurgie en revalidatie als ook traumachirurgie en orthopedie.

Wat vragen wij?

Je hebt de landelijke opleiding tot gipsverbandmeester afgerond (titel geregistreerd) en beschikt over een vooropleiding tot verpleegkundige, fysiotherapeut of bachelor medische hulpverlener. Je beschikt over een proactieve, enthousiaste, flexibele instelling en bent kwaliteits-, klant- en resultaatgericht. Ervaring binnen traumachirurgie, spoedeisende hulp, reumatologie, revalidatie geneeskunde, plastische chirurgie, orthopedie, neurochirurgie, neurologie en/of wondzorg werkt in je voordeel. Verder ben jij in je element in een dynamische omgeving, houd je van veel afwisseling in je werk en kun je zowel in een team als zelfstandig werken. Je hebt de drive om service te willen verlenen aan de patiënt en de disciplines waarmee je nauw samenwerkt. Daarnaast ben je bereid te participeren in activiteiten ten behoeve van de ontwikkeling van de afdeling. Ook weet jij hoe je andere kunt onderwijzen en hoe je onderwijs kunt ontwikkelen. Tot slot participeer je in wetenschappelijk onderzoek. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.  

Nardy de Wit

‘We horen vaak dat we zo’n warm en behulpzaam team zijn’

Je werkplek

De gipskamer maakt deel uit van de polikliniekorganisatie van divisie 1. Binnen deze divisie vallen verschillende poliklinieken, zoals: Urologie, Orthopedie/Traumatologie, Preoperatieve zorg en Pijnbehandelcentrum, Fysiotherapie/Revalidatie, Heelkunde, en Mondziekten Kaak- en Aangezichtschirurgie. De gipsverbandkamer binnen het LUMC helpt patiënten van elke leeftijd met acute, chronische en aangeboren aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat, met (im)mobiliserende en ondersteunende behandeling. De gipskamer beschikt over zes behandelplekken. De gipskamer van het LUMC neemt een belangrijke plaats in bij de behandeling van patiënten, zowel landelijk als binnen de regio.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Helene Langezaal, teamleider polikliniek divisie 1
071 529 79 86

Solliciteren