Functioneel specialist GLIMS

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij een flexibele functioneel specialist die zich prettig voelt binnen een organisatie in beweging? Wil je vanuit jouw expertise onze zorg verbeteren? Dan ben jij de functioneel specialist waar het IT-team Ontwikkeling Zorg naar op zoek is!

In het kort

• Je beschikt over kennis van en ervaring met GLIMS en/of andere relevante applicaties
• Je bent de schakel tussen de IT en onze zorg/laboratoria
• Binnen deze rol richt je je op de dataverwerking, primair binnen onze laboratoria
• Je voelt je thuis in een omgeving waarin bouwen en vernieuwen centraal staan

Wat ga je doen?

Als functioneel specialist GLIMS begeleid je onder meer de laboratoria van het LUMC en zorg je ervoor dat hun IT-ondersteuning aansluit op de overige processen. Verder richt je je op onder meer de automatisering van ordermanagement, koppelingen met analyzersoftware, het inrichten en programmeren (MISPL) van laboratoriumprocessen volgens de geldende kwaliteitsnormen (zoals ISO 15189), het valideren van updates en het documenteren van de processen. Het is aan jou de uitdaging om de uitgevraagde processen zo goed mogelijk te analyseren en in het systeem te verwerken.

Wat vragen wij?

Je bent een proactieve, ondernemende collega met minimaal hbo werk- en denkniveau. Ook beschik je over de benodigde kennis van en ervaring met laboratoria en GLIMS. Je hebt affiniteit met complexe (zorg)processen, bent leergierig en blijft je graag ontwikkelen. Daarnaast werk je graag in een dynamische omgeving en houd je van inhoudelijke uitdagingen. Met jouw analytisch inzicht weet je overzicht te behouden en tegelijkertijd durf je dit in te zetten om out-of-the-box te denken.

Meer informatie

Je bent in ieder geval op maandag beschikbaar. De overige uren en dagen zijn in overleg, waarbij er mogelijkheid is tot hybride werken

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Meer informatie over de afdeling lees je hier en onze IT&DI-film bekijk je hier !

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Chris Comenencia

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Je gaat aan de slag binnen het IT-team Ontwikkeling Zorg waar je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden bieden. De sfeer is ontspannen, collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast, gemotiveerd en zit vol ambitie, maar er is ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte voor een feestje van onze eigen feestcommissie.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Otto Jansen, hoofd IT Ontwikkeling Zorg
071 – 526 3126
e-mail o.v.jansen@lumc.nl

Solliciteren