Ambtelijk Secretaris Universitair Onderwijs

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Onze ambtelijk secretarissen vormen dé verbindende factor tussen onze opleidingen en de onderwijscommissies. Nu zijn wij op zoek naar een nieuwe collega ambtelijk secretaris die kan optreden als de rechterhand van onze commissievoorzitters. Ben jij de geschikte kandidaat?

In het kort

• Jouw rol is ondersteunend aan en adviserend voor de onderwijscommissies en het opleidingsmanagement
• Daarnaast ben je eerste adviseur voor de afhandeling van studentcasussen voor de commissievoorzitters
• Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en doelgroepgericht
• Je bezit goede contactuele, organisatorische, advies- en samenwerkingsvaardigheden 

Wat ga je doen?

Als ambtelijk secretaris ondersteun en adviseer je de wettelijke commissies van de universitaire opleidingen van het LUMC, waaronder de examen- en opleidingscommissies. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van examencommissiebesluiten, de agendastukken, de jaaragenda, de verslaglegging van de vergadering en het (digitale) archief. De vergaderingen van de commissies worden op jouw initiatief voorbereid en georganiseerd. Daarnaast zorg je ervoor dat gemaakte afspraken binnen de gestelde termijnen worden nagekomen, je bent daarin creatief, vriendelijk maar overtuigend. Je neemt beroepszaken in behandeling, bereid deze voor en ondersteunt de examencommissie in de afhandeling hiervan. Als teamlid van het ambtelijk secretariaat ben je een belangrijke sparringpartner en eerste adviseur voor de afhandeling van studentcasussen voor de commissievoorzitters. Je voert beleidsondersteunende werkzaamheden uit binnen wettelijke kaders zoals de Onderwijs- en Examenregeling (OER), de Wet op het Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (WHW) en jurisprudentie. Daarbij zorg je voor bewaking van de diverse wettelijke termijnen. Je geeft adequaat advies en passend ondersteuning aan de commissieleden en het duaal management van een universitaire opleiding.

Wat vragen wij?

Je hebt ervaring als ambtelijk secretaris van een examencommissie en je bent nu werkzaam op minimaal hbo-niveau. Je hebt affiniteit en ervaring met management- en procesondersteuning. Ervaring met Office en studentvolgsystemen is een pre. Uiteraard is je beheersing van de Nederlandse taal uitstekend en ben je communicatief vaardig. Het beheersen van de Engelse taal is gewenst. Als teamplayer werk je zelfstandig, resultaatgericht en nauwkeurig en heb je overtuigingskracht. Ook in complexe situaties behoud je het overzicht, kan je snel schakelen, ben je bestand tegen werkdruk en ben je in staat om je snel dingen eigen te maken. Overtuigingskracht is belangrijk voor de functie waarbij je zorgt dat het overbruggen van belangenverstrengelingen niet uit het oog raken.

Meer informatie

Startdatum van deze functie is 1 januari 2021.  

De eerste sollicitatieronde vindt plaats op
dinsdag 10 november tussen 09.00 en 12.30 uur en de tweede ronde is donderdag 19 november van 08.30 tot 11.00 uur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ellen Paauw

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Universitaire Opleidingen (UO) is onderdeel van het directoraat Onderwijs en Opleidingen (DOO) binnen het LUMC. Dit directoraat heeft als taak onderwijs te faciliteren, ontwikkelen en innoveren. De afdeling UO coördineert en ondersteunt de bachelor- en masteropleidingen Geneeskunde, bachelor Biomedische Wetenschappen, master Biomedical Sciences, master Vitality & Ageing, master Farmacie, bachelor Klinische Technologie, master Technical Medicine en master Population Health Management. Binnen de afdeling werken opleidingscoördinatoren, stafmedewerkers, studieadviseurs, international en career officers en ambtelijk secretarissen samen aan de ambities van onze opleidingen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Ellis Nieveen, opleidingscoördinator Universitaire Opleidingen

E.T.Nieveen@lumc.nl

Solliciteren