Ambtelijk Secretaris Universitair Onderwijs

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Onze ambtelijk secretarissen vormen dé verbindende factor tussen onze opleidingen en de onderwijscommissies. Nu zijn wij op zoek naar een nieuwe collega ambtelijk secretaris die kan optreden als de rechterhand van onze commissievoorzitters. Ben jij de geschikte kandidaat?

In het kort

• Jouw rol is ondersteunend aan de onderwijscommissies en het opleidingsmanagement
• Daarnaast ben je eerste adviseur voor de afhandeling van studentcasussen voor de commissievoorzitters
• Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en doelgroepgericht 

Wat ga je doen?

Als ambtelijk secretaris universitair onderwijs ondersteun je commissies van de universitaire opleidingen van het LUMC, met name de examencommissies en opleidingscommissies. Zo worden de vergaderingen van de commissies op jouw initiatief voorbereid en georganiseerd. Je bent verantwoordelijk voor de agendastukken, de jaaragenda, de verslaglegging van  de vergadering en het (digitale) archief. Daarnaast zorg je ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Als teamlid van het ambtelijk secretariaat ben je een belangrijke sparringpartner en eerste adviseur voor de afhandeling van studentcasussen voor de commissievoorzitters. Je voert beleidsondersteunende werkzaamheden uit binnen wettelijke kaders zoals de Onderwijs- en Examenregeling (OER), de Wet op het Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (WHW) en jurisprudentie. Daarbij zorg je voor bewaking van de diverse wettelijke termijnen. Je geeft adequaat advies en passend ondersteuning aan de commissieleden en het duaal management van een universitaire opleiding.

Wat vragen wij?

Je hebt ervaring als ambtelijk secretaris van een examencommissie en je bent nu werkzaam op hbo-niveau. Je hebt affiniteit en ervaring met management- en procesondersteuning. Ervaring met een digitaal documentbeheerssysteem en studentvolgsysteem is een pre. Uiteraard is je beheersing van de Nederlandse taal uitstekend en ben je communicatief vaardig. Het beheersen van de Engelse taal is gewenst. Verder werk je zelfstandig, resultaatgericht en nauwkeurig en heb je overtuigingskracht. Ook in complexe situaties behoud je het overzicht, ben je bestand tegen werkdruk en ben je in staat om je snel dingen eigen te maken.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen referenties opgevraagd worden.
Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof. Gezien uitbreiding van het opleidingsaanbod in 2020 is er bij goed functioneren uitzicht op verlenging.   

Vanessa Lugthart

Vanessa Lugthart

'We hebben allemaal ons eigen vakgebied, maar samen maken we één LUMC’

Je werkplek

De afdeling Universitaire Opleidingen (UO) is onderdeel van het directoraat Onderwijs en Opleidingen (DOO) binnen het LUMC. Dit directoraat heeft als taak onderwijs te faciliteren, ontwikkelen en innoveren. De afdeling UO coördineert en ondersteunt de bachelor- en masteropleidingen Geneeskunde, bachelor Biomedische Wetenschappen, master Biomedical Sciences, master Vitality & Ageing, master Farmacie, bachelor Klinische Technologie en master Technical Medicine. Binnen de afdeling werken opleidingscoördinatoren, stafmedewerkers, studieadviseurs, international en career officers en ambtelijk secretarissen samen aan de ambities van onze opleidingen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Ellis Nieveen, opleidingscoördinator Universitaire Opleidingen
071 526 83 71

Solliciteren