AI in de zorg

Meld je aan en blijf op de hoogte van innovaties in de zorg

Blijf op de hoogte van wat er speelt op het gebied van zorginnovaties! Meld je aan voor onze WhatsApp-service, en we houden je op de hoogte van de innovatieve projecten in het LUMC. Met deze innovatie-app sturen we je regelmatig de leukste blogs en nieuwsberichten en ben je altijd up-to-date.

Het LUMC is een innovator in de zorg. Met het welzijn van de patiënt als uitgangspunt kijken we naar hoe we zorg, onderzoek en onderwijs verder kunnen verbeteren. Daarvoor testen we veel verschillende nieuwe technologie, en kijken we naar nieuwe manieren van zorgverlening. Kortom, er wordt elke dag wel een beetje geïnnoveerd.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden is heel eenvoudig. Voeg het volgende nummer toe aan je adresboek en stuur een WhatsApp-bericht met de tekst ‘innovatie aan’ naar 06 1172 6806. Wanneer we je aanmelding hebben verwerkt, ontvang je een welkomstbericht van ons. We verwerken de aanmeldingen elke donderdag.

Na het welkomstbericht krijg je automatisch de leukste blogs en nieuwsberichten toegestuurd. Je kunt ons altijd laten weten wat je van de service vindt.

Hoe meld ik me af?

Je kunt je afmelden door ‘STOP’ te sturen naar 06 1172 6806. Je ontvangt dan geen innovatienieuws meer. Laat je ons ook weten waarom je geen berichten meer wil ontvangen?

Wat gebeurt er met mijn nummer?

We gebruiken je nummer alleen om je een notificatie te sturen via WhatsApp wanneer er innovatienieuws is. We slaan je nummer onder een inschrijfnummer op in onze ‘innovatie-phone’ en delen je nummer uiteraard met niemand anders.

Neem voor vragen contact op via ai@lumc.nl.