Researchanalist Cel- en Chemische Biologie

Onderzoek & onderwijs

Je functie

Wil jij aan de slag als researchanalist op de afdeling Cel- en Chemische Biologie van het LUMC?  En ben jij gemotiveerd, resultaatgericht, stressbestendig en beschik je over organisatorisch talent? Dan is dit je kans!

In het kort

• Je gaat aan de slag binnen een Vernieuwingsimpuls VICI-project van NWO
• Dit project duurt drie jaar; na deze periode kans op een verlenging van je dienstverband
• Voor deze functie is het van belang dat je kennis hebt van moleculaire biologie

Wat ga je doen?

Als researchanalist maak je onderdeel uit van een Vernieuwingsimpuls VICI-project van NWO. In dit project bestudeer je de functies die SUMOylering en ubiquitylering vervullen tijdens celcyclusprogressie op systeemniveau en op het niveau van individuele eiwitten. Verder assisteer je het groepshoofd bij de organisatie van het lab.

Wat vragen wij?

Je hebt een hbo-opleiding voltooid in een relevant werkgebied. Daarnaast beschik je over ervaring met moleculair biologische en celbiologische technieken, eiwitzuivering, eiwitbiochemie en massaspectrometrie, en in het bijzonder heb je kennis van Orbitrap-technologie. Ervaring met celcyclusprogressie en binnen het ubiquitine veld is een pre. Je bent enthousiast, gemotiveerd, resultaatgericht, flexibel, stressbestendig, een teamspeler en beschikt over organisatorisch talent. Tenslotte beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Meer informatie

 In eerste instantie word je aangesteld voor de duur van het project (drie jaar) met een mogelijke verlenging van nog eens drie jaar. 

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Prasanna Iyengar

Prasanna Iyengar

“Het belangrijkste en meest bijzondere in mijn werk bij het LUMC zijn de collega’s.”

Je werkplek

Cel- en Chemische Biologie (CCB) verricht onderzoek naar de moleculaire regelmechanismen die ten grondslag liggen aan normale groei, differentiatie en het afsterven van cellen. Ook wordt onderzoek gedaan naar de afwijkingen in deze regelmechanismen die vaak ten grondslag liggen aan belangrijke erfelijke en verworven ziekten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: prof. Alfred Vertegaal, hoogleraar CCB
071 526 96 21
vertegaal@lumc.nl

Solliciteren