Klinisch Perfusionist

Medisch & klinisch

Je functie

Wij kunnen geen hartoperaties uitvoeren zonder jou: de klinisch perfusionist. Je bent namelijk de spil binnen de hartchirurgie. Het is een vakgebied dat zich blijft ontwikkelen, waarbij het essentieel is om nascholing en symposia te bezoeken. Wil jij werken bij het LUMC waar we investeren in jouw toekomst, waar je betrokken wordt bij de ontwikkeling van nieuwe technieken én mee mag werken aan onderzoek?

In het kort

• Je werkt mee aan operaties en behandelingen bij volwassen en kinderen
• Onze afdeling Thoraxchirurgie voert jaarlijks tenminste 1000 openhartoperaties uit
• Je wordt betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe technieken en onderzoek
• Je komt te werken in een multidisciplinair team bestaande uit cardiochirurgen, cardio-anesthesiologen, anesthesiemedewerkers, operatieassistenten en perfusionisten 

Wat ga je doen?

Als klinisch perfusionist werk je mee aan operaties en behandelingen bij volwassenen en kinderen waarbij extracorporale ondersteuning noodzakelijk is. Je adviseert over de cardiale en/of respiratoire ondersteuningstechnieken op de OK, Cardiologie Interventiekamers en Intensive Care (ECMO, LVAD, IABP, Impella). Daarnaast behoren geïsoleerde lever perfusie, HIPEC en minimaal invasieve robotchirurgie tot je werkterrein. Het is een dynamische werkomgeving waarbij je ook betrokken wordt bij de ontwikkeling van nieuwe technieken en het opzetten en uitvoeren van onderzoek.

Wat vragen wij?

Jij gaat voor de beste resultaten en zet de patiënt hierin centraal. Door jouw gedrevenheid ben je een échte aanvulling op het team. Je bent flexibel en stressbestendig. Goede communicatieve en sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend. Jouw ambities dragen bij aan het wetenschappelijk onderzoek en innovaties binnen het vakgebied en je hebt geen problemen met onregelmatig werken en bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast heb je de opleiding tot Klinisch Perfusionist (binnenkort) afgerond en ben je in het bezit van de NeSECC erkenning en/of een CZO certificaat Klinisch Perfusionist.

Meer informatie

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week (parttime is bespreekbaar). Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.615- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 10, CAO UMC) en wordt aangevuld met een arbeidsmarkttoelage.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eelco van Es

"Een vakgebied in ontwikkeling."

Je werkplek

Op onze afdeling Thoraxchirurgie worden hartoperaties uitgevoerd bij volwassenen en kinderen. Zo voeren we jaarlijks tenminste 1000 openhartoperaties uit wat we doen met een team van cardiochirurgen, cardio-anesthesiologen, anesthesiemedewerkers, operatieassistenten en perfusionisten. Het team perfusionisten bestaat uit elf medewerkers (waarvan een in opleiding) en zij leveren een belangrijke bijdrage aan deze operaties.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Juan Hugo, senior perfusionist, afdeling Thoraxchirurgie
071 529 74 53

Solliciteren