Klinisch Perfusionist

Medisch & klinisch

Je functie

Als klinisch perfusionist in het LUMC werk je met de nieuwste apparatuur en zet jij je in tijdens complexe hartoperaties. Tijdens de hartoperaties ben je ontzettend belangrijk, want zonder jou kunnen wij deze operaties niet uitvoeren. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Jij komt te werken op de afdeling Thoraxchirurgie
• Jaarlijks voeren wij ongeveer 1000 openhartoperaties uit
• En jij werkt hieraan mee

Wat ga je doen?

Als klinisch perfusionist werk je mee aan operaties en behandelingen waarbij extracorporale circulatoire en/of ventilatoire ondersteuning noodzakelijk is. Jij werkt mee aan en adviseert over de cardiale en/of pulmonale ondersteuningstechnieken op de OK, Cardiologie Interventiekamers en Intensive Care (ECMO, LVAD, Impella, IABP) Daarnaast behoren geïsoleerde long- en lever perfusies en HIPEC ook tot ons werkterrein.

Wat vragen wij?

Jij gaat voor de beste resultaten en zet de patiënt hierin centraal. Door jouw gedrevenheid ben jij een échte aanvulling op het team. Je bent flexibel en stressbestendig. Goede communicatieve en sociale vaardigheden én doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend. Jouw ambities dragen bij aan het wetenschappelijk onderzoek en innovaties binnen het vakgebied en je hebt geen problemen met onregelmatig werken en bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast heb je de opleiding tot Klinisch Perfusionist (binnenkort) afgerond en ben je in het bezit van de NeSECC erkenning en/of een CZO certificaat Klinisch Perfusionist.

Meer informatie

Je komt te werken in een enthousiast en collegiaal team. Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week (parttime is bespreekbaar). Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.321,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 10, CAO UMC) en wordt aangevuld met een arbeidsmarkttoelage. 

Eelco van Es

‘Een vakgebied in ontwikkeling’

Je werkplek

Binnen de afdeling Thoraxchirurgie worden hartoperaties uitgevoerd bij volwassenen en kinderen. Met een team van cardiochirurgen, cardio-anesthesiologen, anesthesiemedewerkers, operatieassistenten en perfusionisten worden hier jaarlijks circa 1000 openhartoperaties uitgevoerd. Het team perfusionisten bestaat uit elf medewerkers (waarvan drie in opleiding) die een belangrijke bijdrage leveren aan deze openhartoperaties.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Arjan van der Baan

Contact: Arjen van der Baan, senior perfusionist, afdeling Thoraxchirurgie
071 529 88 48

Solliciteren