Basis Psycholoog Curium

Medisch & klinisch

Je functie

Krijg jij energie van puzzelen en heb je een goed ontwikkeld observatievermogen? Kan je goed gestructureerd werken maar ben je ook flexibel? Ben jij daarnaast enthousiast en sta jij stevig in jouw schoenen? Dan ben jij de basis psycholoog die wij zoeken!

In het kort

• Je voert diverse diagnostische taken uit en verricht geprotocolleerde behandelingen
• Je bent basis psycholoog en hebt (stage)ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie
• Je werkt in een multidisciplinair team op de polikliniek
• Je bent analytisch sterk en klantgericht

Wat ga je doen?

Als basis psycholoog ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse diagnostische taken zoals psychologisch onderzoek en het afnemen van intelligentietests. Je  verricht geprotocolleerde behandelingen voor zowel onze polikliniek als kliniek.  Daarnaast participeer je in het werkoverleg en de intervisies. Je draagt zorg voor het begeleiden van de stagiaires psychologie/orthopedagogiek. Je bent verantwoordelijk voor de introductie en onderwijs van de stagiaire, en het aanleren van en begeleiden bij de afname, scoring en eerste verslaglegging van de psychologische onderzoeken. Je komt te werken in één van de zes politeams bestaande uit onder andere een kinderpsychiater, GZ-psycholoog, systemisch werker, praktijk ondersteuner en stagiaires. Je werkt onder supervisie van een GZ-psycholoog. De teams kunnen omschreven worden als betrokken, hardwerkend en er wordt nauw samengewerkt.

Wat vragen wij?

De basis psycholoog die wij zoeken heeft een afgeronde wo-opleiding in psychologie of orthopedagogiek. Je hebt een goed ontwikkeld observatievermogen, bent communicatief sterk zowel schriftelijke als mondeling. Jij staat stevig in je schoenen en laat je niet snel van de wijs brengen. Verder ben je analytisch sterk en kun je goed plannen en organiseren. Met jouw rustige en klantgerichte benadering stel je patiënten snel op hun gemak en begeleid je hen optimaal tijdens de onderzoeken en behandelingen.

Meer informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Frouzan Soltani

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

LUMC Curium is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie dat zorg biedt aan kinderen die door psychische klachten ernstig disfunctioneren. Met passie zetten wij ons in voor deze kwetsbare kinderen en hun gezinnen. Zij komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van complexe psychiatrische problematiek. . De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is, we bekijken samen welke behandeling het beste past bij de hulpvraag. Naast onze kerntaak patiëntenzorg, richten wij ons ook op opleiding, onderwijs en onderzoek, LUMC Curium heeft twee locaties in Gouda en Oegstgeest en is onderdeel van de afdeling Psychiatrie van het LUMC.

Carrière in het LUMC

LUMC Curium biedt een inspirerende werkomgeving. We leren van elkaar, we delen kennis en ervaringen met collega's en we houden elkaar scherp om de kwaliteit van onze zorgverlening constant te verbeteren. Bij ons werken dan ook bevlogen mensen, die zich met hart en hoofd inzetten voor de patiënt. Daarnaast is er genoeg ruimte voor relativering, humor en creativiteit. Want ook voor onze eigen medewerkers willen we een gezonde en stimulerende omgeving creëren. We bieden een groot aantal opleidingsplaatsen en we moedigen alle collega's aan zich te ontwikkelen en door te groeien.

Contact: Annelies Besemer, Zorgmanager, afdeling Kinder-en Jeugdpsychiatrie
06-18951708
e-mail a.besemer@lumc.nl

Solliciteren