Senior Verpleegkundige Neurologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Heb je ervaring met het begeleiden van diverse zorgpaden en wil je je graag verder verdiepen in het cluster hoofdpijn? Dan ben jij de (senior) verpleegkundige Neurologie die wij zoeken!

In het kort

• Je ondersteunt de hoofdpijnkliniek
• Zowel de planning als het verrichten van de poliklinische follow up van de patiënten vallen onder jouw verantwoordelijkheid
• Je geeft voorlichting en verricht kwaliteitsmetingen
• Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag

Wat ga je doen?

Als senior verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het hoofdpijn-zorgpad (HP) binnen de afdeling Neurologie (TRF). Je taken bestaan onder andere uit het ondersteunen van de hoofdpijnpolikliniek (spreekuren op maandag en dinsdag). Daarnaast houd je je bezig met planning van de patiënten in het zorgpad, het verrichten van poliklinische follow up van patiënten, het geven van voorlichting, het verrichten van kwaliteitsmetingen en je levert een bijdrage aan het doorontwikkelen van de hoofdpijn polikliniek. Je hebt een technische instelling en hebt affiniteit met IT. Tot slot ben je samen met de andere verpleegkundigen flexibel inzetbaar op poliklinische taken buiten het zorgpad.

Wat vragen wij?

Voor deze functie is het van belang dat je in het bezit bent van een diploma Verpleegkunde op hbo-niveau en dat je ruime ervaring als verpleegkundige hebt. Je hebt aantoonbare ervaring opgedaan met het begeleiden van diverse processen/zorgpaden. Bij voorkeur heb je ook ervaring met hoofdpijnpatiënten. Ervaring met cognitieve gedragstherapie strekt tot aanbeveling. Je bent flexibel, kunt goed werken in een veranderende omgeving en je bent bekend met veranderprocessen en de effecten hiervan. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, waarbij je doorzettingsvermogen toont en met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden diverse disciplines kunt coördineren. Beschrijven we jou? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie

Je werkdagen zijn op maandag, dinsdag en vrijdag.

Voor deze vacature vragen we twee referenties op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Seline van Houwelingen

'Ik wist van jongs af aan al dat ik in de zorg wilde werken’

Je werkplek

De afdeling Neurologie houdt zich bezig met de diagnostiek, de behandeling en het voorkomen van aandoeningen van hersenen, ruggenmerg, zenuwen en spieren bij mensen van alle leeftijden. Daarnaast doen we uitgebreid en uiteenlopend onderzoek en verzorgen we onderwijs aan studenten, artsen en verpleegkundigen. De groep verpleegkundigen op de polikliniek staat onder leiding van Ariene Mastenbroek, organisatorisch hoofd van de poli. De functionele aansturing vindt plaats, voor zover het de specifieke taken betreft, door de neurologen van het zorgpad.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Ariene Mastenbroek, organisatorisch manager, poli Neurologie
071 529 63 95

Solliciteren