Dialyseverpleegkundige in opleiding

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij verpleegkundige en wil je je specialiseren binnen de wereld van de dialyse? Dan is dit jouw kans, want wij leiden je graag op tot dialyseverpleegkundige!

In het kort

• Je biedt de beste zorg aan onze patiënten
• Je volgt de opleiding tot dialyseverpleegkundige
• Je werkt afwisselend in het LUMC en op onze locatie in Katwijk
• Je werkt mee aan het ontwikkelen van nieuwe behandelmethodes

Wat ga je doen?

Als dialyseverpleegkundige lever je intensieve zorg aan onze patiënten die vaak een chronisch en gecompliceerd ziektebeeld hebben. Tijdens je opleiding tot dialyseverpleegkundige volg je het theoretische gedeelte in het opleidingscentrum van het LUMC. Daarnaast loop je stage op de hemodialyse en peritoneale dialyse, zodat je jouw theoretische kennis kan omzetten in praktische ervaring. Bovendien vinden in het LUMC veel speciale en nieuwe technologische medische ingrepen plaats vanwege de topklinische en topreferente zorg die wij bieden. Topreferente zorg vind je alleen in universitair medische centra en dat zorgt voor een continue impuls voor vernieuwing en ontwikkeling. Als verpleegkundige op de afdeling Dialyse heb je daar in de dagelijkse praktijk ook mee te maken, samen met je collega’s innoveer je mee met de ontwikkeling van nieuwe behandelmethodes en technologieën.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een empathische, flexibele collega die te allen tijde de patiënt centraal stelt. Je hebt de mbo- of hbo-opleiding Verpleegkunde afgerond. Bij voorkeur heb je minimaal een jaar werkervaring als verpleegkundige. In jouw functie is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, stressbestendig bent en affiniteit hebt met technisch apparatuur. Kom jij ons team versterken?

Meer informatie

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week (minimaal 24 uur). In eerste instantie krijg je een aanstelling voor de duur van de opleiding (vijftien maanden bij een voltijdsaanstelling). Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's. Jaarlijks zijn er twee startmomenten voor de opleiding, te weten maart en oktober, maar je kunt eerder starten met voorwerken op de afdeling Dialyse. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7M, CAO UMC). Na het behalen van de opleiding ga je naar schaal 8aM (maximaal 3.909,-).

Wil je een dagje meelopen? Je bent van harte welkom! Bel dan even met de teamleider voor een afspraak.

En wil je vast online een kijkje nemen op de afdeling? Bekijk dan hier  onze nieuw afdelingsfilm.

Naast Diana van Duijvenbode kan je ook contact opnemen met Nel Reurich, teamleider afdeling Dialyse 06-29386980. Het algemene nummer van de dialyse afdeling is 071-5261960.

Gelisa Allers

"Je bouwt echt een vertrouwensband op met patiënten."

Je werkplek

Je komt te werken op de afdeling Dialyse in een team van 45 teamleden. We werken nauw samen met andere specialismen binnen de afdeling Nierziekten. We hebben vijftien stations voor chronische en acute dialysezorg in het LUMC en zes stations voor chronische dialyse in Katwijk. We werken volgens rooster overdag en in de avond en hebben geen nachtdiensten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Diana van Duijvenbode , teamleider afdeling Dialyse
0615907643

Solliciteren