Coördinator Immunohistochemie

Medisch & klinisch

Je functie

Heb jij ervaring in de immunohistochemie binnen de pathologie en ben je op zoek naar een uitdagend vervolg van je carrière? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze functie.

In het kort

• Je geeft leiding aan zeven analisten binnen de unit Immunohistochemie Diagnostiek
• Tegelijkertijd ben je meewerkend voorman/-vrouw
• Je richt je op een breed scala aan algemene immunohistochemische- en histologische technieken
• Je bent o.a. verantwoordelijk voor de trendanalyses, analyses van incidentmeldingen en rondzendingen
• En je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de pathologen, de manager van de afdeling en de leveranciers
 

Wat ga je doen?

We zoeken een coördinerend analist voor de unit Immunohistochemie Diagnostiek van de afdeling Pathologie. Je staat aan het hoofd van deze unit en geeft leiding aan alle medewerkers binnen deze unit. Tegelijkertijd heb je de rol van meewerkend voorman/-vrouw. Je zorgt voor goede afstemming, prioritering en coördinering van de werkzaamheden. Ook geef je begeleiding aan studenten en nieuwe medewerkers. Daarnaast focus je je op een breed scala aan algemene immunohistochemische- en histologische technieken binnen de unit Immunohistochemie.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste, communicatief sterke en gemotiveerde collega die een HLO-opleiding heeft afgerond in een medische richting. Je neemt een flinke dosis ervaring en kennis van immunohistochemie op een pathologische afdeling met je mee en hebt enige ervaring met het begeleiden en/of opleiden van medewerkers. Als je ervaring hebt in het leidinggeven dan is dit zeker een pre. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de analyses en signaleert efficiëntieverbeteringen in werkprocessen en –procedures. Je hebt affiniteit met ISO 15189 en het organiseren en structureren van laboratoriumactiviteiten en bent betrokken bij de ontwikkeling, aanpassing, validatie en introductie van nieuwe technieken.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Acquisitie ten aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Pathologie verzorgt histologisch, cytologisch, moleculair pathologisch en postmortaal onderzoek ten behoeve van het LUMC en, op consultbasis, ten behoeve van externe ziekenhuizen en huisartsen. Ook heeft de afdeling een mortuariumfunctie en wordt er op brede schaal onderwijs gegeven. Binnen de afdeling Pathologie valt de unit Immunohistochemie Diagnostiek, waar jij komt te werken. Het team bestaat uit een groep van acht analisten.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Edith Hogenbirk, manager afdeling Pathologie
071 526 65 93
e.a.hogenbirk@lumc.nl

Solliciteren