Afdeling

OK centrum

Het OK-centrum van het LUMC heeft 20 operatiekamers. Hier voeren chirurgen jaarlijks duizenden operaties uit, samen met de anesthesiemedewerkers, operatieassistenten, verpleegkundigen en het ondersteunend personeel.
Patiëntenzorg

Als u een operatie moet ondergaan, komt u in het OK-centrum van het LUMC. Hier werken chirurgen samen met anesthesiemedewerkers, operatieassistenten, verpleegkundigen en ons het ondersteunend personeel. Samen zorgen zij ervoor dat uw operatie goed verloopt.

Onderwijs

In het LUMC leiden we studenten op tot anesthesiemedewerker, operatieassistent en recovery verpleegkundige. Lees meer over de eisen en inhoud van de opleidingen.

Over de afdeling

Contact

Postzone J-4-Q
Telefoon: 071 526 42 00
InformatieOKcentrum@lumc.nl

Missie en visie

Missie: het OK centrum van het LUMC is medisch faciliterend en zorgt ervoor dat de diverse specialismen innovatieve hoogwaardige zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs kunnen uitvoeren.

Visie: het OK centrum levert innovatieve hoogwaardige zorg en straalt vertrouwen en rust uit voor patiënten en medewerkers. We hebben een (inter)nationaal erkende proactieve rol op het gebied van operationele zorg en innovaties hierin.