Werken als verpleegkundige

Als verpleegkundige in het LUMC lever jij topzorg met de patiënt centraal. Jouw nieuwsgierige blik en expertise zijn onmisbaar. Of je nou net begonnen bent of al jarenlange ervaring meebrengt: samen met collega's maak jij het verschil voor de zorg van vandaag en morgen.

Weet jij waar jouw hart sneller van gaat kloppen? In het LUMC is er veel ruimte om te ontdekken wat bij jou past. En ook als je al wel goed weet waar je aan de slag wilt, hebben we veel uitdagende mogelijkheden voor je. Onze visie op verpleegkundige zorg lees je hier

Jouw meerwaarde als verpleegkundige

Jouw meerwaarde als verpleegkundige

Verhalen van LUMC verpleegkundigen

Podcast.png

 

Luister de podcast met diverse LUMC verpleegkundigen aan het woord over de wereld waar wij in werken. Met elke keer een ander thema zodat jij een unieke inkijk krijgt. (Klik op de afbeelding)

 

Instagram.png

 

En ontdek op Instagram @delumcverpleegkundige wat ons drijft als verpleegkundigen en welke inspirerende initiatieven we samen oppakken. (Klik op de afbeelding)

Verpleegkundige Loopbaanwijzer

Sta jij aan het roer van jouw loopbaan? In deze verpleegkundige loopbaanwijzer krijg je een overzicht van de loopbaanmogelijkheden die er binnen het LUMC zijn. Om de afbeelding in een groter formaat te bekijken, klik je rechtsboven op de pagina op 'Verpleegkundige loopbaanwijzer'.

De 9 essenties verpleegkundige zorg