Bontius Stichting | LUMC Research Foundation

Elke dag zetten onze gedreven artsen en onderzoekers zich in om ernstige en minder ernstige ziektes dichter bij genezing te brengen. De Bontius Stichting ondersteunt bij het werven van aanvullende financiering voor het wetenschappelijk onderzoek van het LUMC.
Doneren en zelf in actie

Doneer ook aan de Bontius Stichting en draag bij aan wetenschappelijk onderzoek.

Zelf in actie

Wilt u zelf in actie komen om geld op te halen voor een van onze goede doelen? Dan kan de Bontius Stichting wellicht iets voor u betekenen. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u alle informatie en handreikingen die u nodig heeft voor het opzetten van een actie om geld in te zamelen voor een project via de LUMC Bontius Stichting. Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

LUMC Donation Investment Fund

Het Donation Investment Fund

Er zijn acht LUMC-projecten uitgekozen: vier om vier verdeeld over het LUMC Donation Investment Fund I & II. Beide LUMC Donation Investment Funds bestaan uit 2 fases: een donatiefase en een investeringsfase. In de eerste fase leggen donateurs zich vast voor een periode van vijf jaar aan een jaarlijkse donatie van minimaal €20.000 en steunen daarmee vier onderzoeksprojecten. Zodra een project succesvol is en op de markt kan worden geïntroduceerd, begint de tweede fase. Hierin kunnen dezelfde donateurs en andere geïnteresseerden investeren in een nieuw op te zetten bedrijf of spin-off.

Donation Investment Fund
Doneer als bedrijf

Iedere gift levert een belangrijke bijdrage aan het wetenschappelijk onderzoek voor patiënten.

CBF Erkenning

De Bontius Stichting | LUMC Research Foundation is erkend door toezichthouder CBF.

CBFerkennningspaspoortnieuw.jpg

ANBI

Logo Anbi.jpgDe Bontius Stichting | LUMC Research Foundation is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. U kunt als donateur uw gift binnen de daarvoor geldende regels aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast hoeft de stichting geen schenk- en erfbelasting te betalen over schenkingen en nalatenschappen.