Maaltijden

Tijdens uw opname bereiden onze chefs drie keer per dag een maaltijd voor u. Ook komen onze servicemedewerkers langs met drinken.

Maaltijden_lumc De ontbijtronde vindt iedere dag rond 08:00 uur plaats. U kunt uw eigen ontbijt samenstellen aan de hand van de uitgebreide broodkaart (zie achterkant menukaart). De servicemedewerker komt langs met een broodbuffetwagen, neemt uw bestelling op en brengt uw maaltijd. Rond 12:00 uur wordt met dezelfde  broodbuffetwagen en dezelfde wijze de lunch verzorgd. Tijdens beide rondes zijn er zowel warme als koude dranken verkrijgbaar.

Het diner wordt tussen 17:00 uur en 17:30 uur geserveerd. In de ochtend neemt de servicemedewerker uw bestelling op met de tablet. U kunt iedere dag kiezen uit een Hollands, Europees of wereldgerecht. Uiteraard heeft u daarna de keuze uit vlees of vis, vegetarisch of een lichte maaltijd. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende portiegroottes. De menukaart ligt op uw kamer.

Rond 10:00 uur en 14:00 uur komt de servicemedewerker langs met warme en koude dranken.

Dieetwensen, geloofsovertuigingen en speciale wensen kunnen aan de servicemedewerker worden doorgegeven. Zij nemen contact op met de keuken of diëtiste voor u.

Bekijk hier de zomermenukaart (ook beschikbaar als aanwijskaart).

Uw bezoek kan ook mee-eten!

Ook uw bezoek kan voor € 6,50 een warme maaltijd op de verpleegafdeling bestellen (met uitzondering van de afdeling Neurologie). De maaltijden worden tegelijk geserveerd. Bekijk de flyer Bezoekersmaaltijden