Ervaringen met het LUMC

Hebt u een polikliniek of verpleegafdeling bezocht? Dan horen wij graag hoe u uw bezoek heeft ervaren. Wilt u als patiënt, bezoeker of begeleider een ervaring delen die niet specifiek over een afdeling gaat? Vul dan de algemene vragenlijst in. Door uw ervaring met ons te delen, kunnen wij onze zorg blijven verbeteren.

De BeterMeter invullen             

Deel uw ervaring door een aantal vragen te beantwoorden. Dit is natuurlijk vrijwillig en anoniem. Klik op ‘vul de vragenlijst in’ om bij de verschillende vragenlijsten te komen.

Wat doen wij met de resultaten?

Onlangs hebben we de vragen gesteld over parkeren en hygiëne in het LUMC. Klik op de figuur hiernaast en lees wat er goed gaat en wat er beter kan. De resultaten van de thema’s Zorg in tijden van het coronavirus, Passende zorg en eerdere thema’s kunt u ook bekijken:

Benieuwd wat de afdelingen met de feedback doen? Bekijk de posters die in het LUMC op de afdelingen hangen.

Vragen of opmerkingen?

Wij zijn bereikbaar via patientervaringen@lumc.nl. U kunt ook bellen op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 - 12.00 uur op telefoonnummer 071 529 67 44. Als u een klacht wilt indienen over onze zorg, dan kunt u dit doen via de klachtenregeling van het LUMC.

Meer informatie