Boerhaave Nascholing | Online Basiscursus electrocardiografie

Door het volgen van deze eendaagse en digitale cursus bent u weer helemaal op de hoogte van de meest recente kennis van (de beoordeling van) het ECG.

Details

  • Locatie
    Online
  • Organisator
    Boerhaave Nascholing

Omschrijving

Zowel binnen als buiten het ziekenhuis wordt het electrocardiogram (ECG) vaak ingezet bij keuringen en bij het opsporen van hartafwijkingen. Door het volgen van deze eendaagse en digitale cursus bent u weer helemaal op de hoogte van de meest recente kennis van (de beoordeling van) het ECG.

Het ECG wordt dagelijks zowel binnen als buiten het ziekenhuis ingezet als laagdrempelig diagnosticum. Daarom is het voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen in opleiding tot specialist (AIOS), bedrijfsartsen en andere zorgprofessionals in het werkveld belangrijk om goed met het ECG te kunnen werken.

Online cursus

Nieuw aan de opzet van deze cursus is dat het onderwijs als 'blended learning' wordt aangeboden. Door de e-module, die u van tevoren zelf doet, raakt u bekend met de systematiek van de 10 stappen methode om het ECG te beoordelen. Hierdoor begint u het klassikale deel (dat ook online wordt gegeven), met een goede basis om uw kennis en begrip verder te verbreden en te verdiepen.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen verstandelijk gehandicapten, bedrijfsartsen, artsen in opleiding, physician assistants en verpleegkundig specialisten en andere zorgprofessionals.

Meer informatie

Boerhaave Nascholing - Online Basiscursus electrocardiografie