Boerhaave Nascholing | POBOT Advanced Training KIND

Deze cursus is voor de actieve behandelaars die botulinetoxine behandelingen toepassen bij kinderen met Cerebrale Parese.

Details

  • Locatie
    LUMC
  • Organisator
    Boerhaave Nascholing

Omschrijving

In het Boerhaave POBOT cursuscurriculum, waarin alle aanbieders van cursussen echogeleide botulinetoxinebehandelingen zijn gebundeld, wordt dit jaar ook een Advanced cursus KIND aangeboden. Deze cursus is voor de actieve behandelaars die botulinetoxine behandelingen toepassen bij kinderen met Cerebrale Parese. Plaatsing zal zijn op basis van de reeds gevolgde POBOT basis of op basis van ervaring.

Het accent zal liggen op behandeling van de onderste extremiteiten bij kinderen. In het ochtendprogramma wordt aandacht besteed aan gangbeeldanalyse, indicatiestelling, werken onder narcose en echogeleide injectietechnieken/sonoanatomie. Het middagprogramma is een hands-on training voor de sono-anatomie met kinderen met CP.

Doelgroep

Kinderrevalidatieartsen, kinderneurologen en kinder-orthopedisch chirurgen die actief kinderen behandelen met botulinetoxine poliklinisch of in dagopname onder narcose.

Meer informatie

Boerhaave Nascholing - POBOT Advanced Training KIND