Lezing Duco Krijvenaar over Kamp van Koningsbrugge

SEH-er Duco Krijvenaar vertelt over de uitdaging van zijn leven: Kamp van Koningsbrugge.

Details

  • Locatie
    LUMC, collegezaal 1
  • Organisator
    SEH i.s.m. JongLUMC
  • Prijs
    € 5,00

Omschrijving

Heb je het gezien? Het programma Kamp van Koningsbrugge volgt deelnemers acht dagen lang tijdens de loodzware Special Forces training. Een ware uitputtingsslag! Slechts twee van de vijftien deelnemers behaalden de eindstreep, waaronder ‘onze’ student geneeskunde / co-assistent en runner op de Spoedeisende hulp Duco Krijvenaar! Hij vertelt erover tijdens zijn lezing op 9 april om 16.00 uur aanstaande.

Wat kun je leren van zo’n uitdaging?

Duco Krijvenaar neemt je tijdens deze lezing mee in de aanloop en voorbereiding op deelname aan Kamp van Koningsbrugge. Hij geeft je de ins and outs achter de schermen tijdens het programma. Duco: “Met het deelnemen aan dit programma leerde ik vooral veel over mijzelf. Hoe reageer ik in extreme situaties? Onder druk kom je jezelf echt tegen. Het was de grootste uitdaging in mijn leven en leverde veel levenslessen op.” Geleerde lessen die hij op 9 april graag met je deelt!

Met het bijwonen van de lezing draag je ook bij aan onze nieuwe SEH

Voor veel mensen is een bezoek aan de SEH stressvol, onvoorspelbaar en ingrijpend. Een zo ontspannen mogelijk verblijf en een positieve ervaring in een toch al stressvolle situatie, dat wensen wij elke patiënt toe. Een aquarium zorgt voor rust en ontspanning. Alleen al kijken naar de vissen is een heilzame bezigheid, het geeft rust en leidt af van pijn en stress. Het is een manier om kinderen én ouderen te laten vergeten waar ze zijn en in het moment op te gaan. De opbrengst van de lezing van Duco gaat volledig naar dit mooie doel.

Aanmelden

Er is plek voor 250 gasten, dus schrijf je vandaag nog in! De bijdrage van € 5,00 gaat volledig naar bovenstaande goede doel.

JongLUMC

Deze benefietbijeenkomst wordt georganiseerd door de SEH i.s.m. JongLUMC

Meer informatie

Meer lezen over Duco’s ervaring? Lees zijn interview op Omroep West: “Mijn voeten waren helemaal kapot”