mijnLUMC

Inloggen met DigiD

Hier vindt u alle informatie over uw afspraken en behandeling op één plek. Van een overzicht van uw afspraken en brieven tot aan uitslagen en belangrijke informatie over uw zorgtraject. Zo bent en blijft u op de hoogte en werken we samen aan uw gezondheid. Ook kunt u daar herhaalrecepten aanvragen en contact opnemen met uw zorgverlener. Als patiënt van het LUMC heeft u automatisch toegang.

Hoe werkt het?

Bekijk wat u allemaal kunt met mijnLUMC

Hoe werkt het?

Inloggen

Probeert u in te loggen via de app? Dan kom u wel op deze pagina terecht, maar werkt de oranje knop 'Inloggen met DigiD' niet. Dit komt omdat de mijnLUMC app niet meer werkt. Hiermee kunt u niet meer inloggen.

Heeft u de app gedownload? Volg dan de volgende stappen:

  1. Sluit de app helemaal af.
  2. Verwijder de app van uw apparaat.
  3. Open uw internet (bijvoorbeeld via Google Chrome of Safari).
  4. Ga naar www.lumc.nl/mijnlumc . Let op, u komt dan weer op deze pagina waar u nu naar kijkt.
  5. Klik op de oranje knop 'Inloggen met DigiD'. U komt dan op de pagina van de overheid waar u kunt inloggen met uw DigiD.

Persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO)

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een app of een website waarin u als patiënt medische gegevens vanuit verschillende bronnen op één online plek verzamelt en kan delen met zorgverleners. Zoals met uw huisarts, het ziekenhuis of een therapeut. In een PGO kunt u zelf ook medische gegevens verzamelen. Bijvoorbeeld gegevens die u zelf meet, zoals de waarden van uw bloeddruk. Dit geeft u een volledig overzicht.

Het verschil tussen het patiëntportaal mijnLUMC en een PGO, is dat in een PGO alle medische gegevens van verschillende zorgverleners door u op één plek wordt verzameld.

De voordelen van een PGO:

  • Alle gegevens over uw gezondheid op één plek, onder uw beheer;
  • Zelf grip op uw gegevens;
  • U maakt met de PGO veilig verbinding met zorgverlener(s);
  • U kiest een PGO die bij u past.

Meer informatie over een PGO? Bezoek de website www.pgo.nl.

Wat is een PGO en hoe werkt dat?

Gerelateerde onderwerpen