Zorgassistent GeboorteHuis Leiden

Medisch & klinisch

Je functie

Voor GeboorteHuis Leiden zijn wij opzoek naar een enthousiaste, flexibele, stressbestendige zorgassistent die ons team wil komen versterken. Ben jij een echte teamplayer met oog voor detail, weet je van aanpakken en vind je het geen probleem om op oproepbasis te werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Deze functie is ideaal voor studenten die alvast een kijkje in de keuken willen nemen op onze verpleegafdeling! 

In het kort

• In GeboorteHuis Leiden richt jij je op facilitaire, logistieke en patiëntgebonden taken
• Je bent ondersteunings- en servicegericht ingesteld
• Je hebt een patiëntgerichte en collegiale instelling
• Je vindt het leuk om de afdeling verzorgd en operationeel te houden
• Je krijgt een nul-urencontract en zal gemiddeld 8 tot 16 uur worden ingezet, ook in de avonduren, weekenden en op feestdagen
• Je wilt meer leren over het werken als verpleegkundige op de verloskunde, eventueel in combinatie met je studie

Wat ga je doen?

Als zorgassistent bij GeboorteHuis werk je intensief samen met het zorgteam. Je faciliteert hen in zowel facilitaire, logistieke als patiëntgebonden taken, zodat zij zich kunnen richten op de verzorging van moeder en kind en het coachen van het gezin. Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het aanvullen van de voorraden en materialen en je zorgt voor een hygiënische en verzorgde omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers van de afdeling. Je signaleert en meldt knelpunten en draagt op die manier bij aan de cultuur van continu verbeteren in GeboorteHuis Leiden. Deze functie is eventueel ook naast je studie te vervullen.

Wat vragen wij?

Je maakt gemakkelijk contact, werkt graag in teamverband en hebt een enthousiaste, leergierige houding. Daarnaast ben je proactief in het signaleren, melden en (in overleg) oplossen van knelpunten. Ad hoc-werkzaamheden geven jou energie en fysiek (zwaar) werk is voor jou geen probleem. Tot slot ben je flexibel ten aanzien van de werktijden en wisselende werkdruk. Je bent inzetbaar van maandag tot en met zondag in zowel dag- als late diensten en ook tijdens feestdagen ben je beschikbaar. Ben jij die flexibele collega die wij zoeken? Deze functie is ideaal voor studenten die alvast een kijkje in de keuken willen nemen op onze verpleegafdeling!

Meer informatie

Voor deze vacature vragen we referenties op.

Je werkt in onregelmatig diensten. Zo werk je afwisselend dagdiensten, late diensten en weekenddiensten van gemiddeld zes uur per dag.

Tussen je sollicitatiegesprek en je aanstelling loop je eerst een dienst mee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vanessa Giogori

Vannessa Girigori

"Wij zijn betrokken bij een bijzonder moment in het leven van een aanstaande ouder."

Je werkplek

GeboorteHuis Leiden is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen het LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en verloskundigen uit de regio. Samen met de NICU vormen we de verpleegeenheid Perinatologie. We leveren reguliere en hoog complexe gezinsgerichte geboortezorg. We coachen en begeleiden ouders in de dagelijkse zorg voor hun pasgeborene(n) in de situatie waarin ze dit (nog) niet zelfstandig kunnen. Door het gezin hier zoveel mogelijk bij te betrekken werken we toe naar deze zelfstandigheid. Uiteraard kan een partner blijven slapen. Bij medium care zorg voor de pasgeborene blijft de baby bij de moeder op de kamer, waar medium care faciliteiten en deskundig personeel aanwezig is. Neemt de complexiteit van de zorg toe dan wordt de baby overgeplaatst naar de NICU. Ons doel: alle zorg paraat, samen de regie en een gastvrij verblijf.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

contact: Jacqueline Verloop, verpleegkundig teamleider, afdeling GeboorteHuis Leiden
071 – 53 97 469
j.c.verloop-gillebaart@lumc.nl

Solliciteren