Zelfstandig Werkend Kok

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Heb jij de nodige ervaring als kok? Wil je ontdekken hoe het is om te werken in een keuken bij een grote zorginstelling? En ben je op zoek naar een (tijdelijke) baan waar werk en privé in balans is? Neem een kijkje in onze keuken! Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ons team tijdelijk komt versterken.

In het kort

• Het is een tijdelijke functie ter vervanging een tijdelijk afwezige medewerker
• En te ervaren hoe het is om te werken bij een van de grootste werkgevers in de regio
• Je kookt dagelijks voor onze patiënten, bezoekers en collega’s
• Ook werk je mee aan cateringopdrachten binnen het ziekenhuis 

Wat ga je doen?

Het LUMC is als het ware een stad op zich met duizenden patiënten en bezoekers per dag en rond de 8.000 medewerkers. Als zelfstandig werkend kok kom jij te werken in onze Centrale Keuken. Hier heb je te maken met veel verschillende doelgroepen, waaronder ook patiënten met specifieke eetwensen, vanwege bijvoorbeeld een behandeling, aandoening of allergie. Samen met de teamleider pas je het aanbod aan op de vraag vanuit het huis. Dit kan zomaar betekenen dat je van één gerecht vele varianten maakt. Binnen het LUMC zijn ook regelmatig bijeenkomsten met catering en als zelfstandig werkend kok werk jij mee aan deze cateringopdrachten. Daarnaast gaat een van onze koks met regelmaat naar de kinderdaktuin van het ziekenhuis om in samenwerking met het Ronald McDonald Huis kinderen een leuke middag te bezorgen, zoals met het bakken van pepernoten. Grijp jij deze kans?

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een (tijdelijke) collega die de mbo-opleiding tot zelfstandig werkend kok afgerond heeft. Het is een voordeel als je daarnaast ook de dieetkok-opleiding met succes gevolgd hebt. Verder is het binnen deze functie van belang dat je ervaring hebt op het gebied van gastvrijheid, stressbestendig bent en het beste tot je recht komt in teamverband. Daarnaast heb je kennis van de actuele wet- en regelgeving zoals HACCP (hygiëne). Herken jij je in deze vacature en smaakt het naar meer? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen.
Let op! Het betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging van een tijdelijk afwezige medewerker  Deze functie is voor de duur van een half jaar, waarbij je zeven dagen per week ingeroosterd kunt worden. Je werktijden zijn van 7.00 tot. 15.30. Dit betekent dat dit een horecabaan is waar werk en privé in balans is.  

Rick Stil

‘Van één gerecht kan ik wel 17 recepturen maken’

Je werkplek

De Centrale Keuken maakt, naast de afdeling Service Rondom het Bed en de afdeling Restauratieve Voorzieningen, deel uit van de afdeling Zorgservices en Voeding binnen het Facilitair Bedrijf. Regelmatig geeft de Centrale Keuken workshops, zowel aan medewerkers van het LUMC als aan patiënten en hun partners om ervoor te zorgen dat iedereen met smaak kan (blijven) eten.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Elly Baak, teamleider Voeding, afdeling Centrale Keuken
071 529 87 30

Solliciteren