Verpleegkundige Polikliniek Oogheelkunde

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Beschik jij over een sterke teamgeest en een groot zelfstandig oplossend vermogen? Wil jij je als verpleegkundige verder verdiepen in de oogheelkunde? Dan ben jij de verpleegkundige die wij zoeken!

In het kort

• Je richt je op de zorg en begeleiding van patiënten
• Verder ondersteun je bij diverse oogheelkundige spreekuren
• Je werkt met geavanceerde apparatuur voor oogheelkundige onderzoeken
• Je ondersteunt bij het intravitreale injectie spreekuur
• Je werkt als oproepkracht

Wat ga je doen?

Voor de polikliniek Oogheelkunde zoeken wij een verpleegkundige die verantwoordelijk is voor de zorg en begeleiding van patiënten. Je werk bestaat uit het uitvoeren van verschillende verpleegkundige verrichtingen en het ondersteunen van diverse oogheelkundige spreekuren. Daarnaast ondersteun je het intravitreale injectie spreekuur. Werken op de polikliniek Oogheelkunde vraagt een hoge mate van anticiperen op vragen vanuit de verschillende disciplines. Dit vraagt om flexibiliteit, prioriteren, sterke teamgeest en een groot zelfstandig oplossend vermogen.

Wat vragen wij?

Je hebt de mbo- of hbo-V opleiding succesvol afgerond of beschikt over een inservice-diploma. Daarbij neem je enige praktijkervaring met je mee, bij voorkeur op een polikliniek. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je bent bereid verantwoordelijkheid te nemen en je beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je vindt het zowel leuk om patiënten te begeleiden als om patiëntgericht onderzoek uit te voeren. Je bent stressbestendig, flexibel inzetbaar en hebt bij voorkeur kennis van HiX.

Meer informatie

Je krijgt een nuluren-contract, aangezien je werkzaam bent als oproepkracht. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kevin Mensink 

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De afdeling Oogheelkunde richt zich op de diagnostiek, chirurgische en niet chirurgische behandeling van aandoeningen van het oog, oogleden en oogkas. Het is een dynamische afdeling met veel geavanceerde apparatuur voor oogheelkundige onderzoeken. Je maakt deel uit van het verpleegkundig team van de polikliniek, dat bestaat uit zes parttime verpleegkundigen en twee doktersassistenten onder leiding van de organisatorisch manager van de polikliniek. Wij behandelen patiënten verwezen door de huisartsen en door oogartsen uit het hele land. De afdeling Oogheelkunde richt zich op vier speerpunten: oncologie, kinderoogheelkunde, maculadegeneratie en cornea- en refractiechirurgie. Tenslotte spelen we een belangrijke rol in innovatieve en kwalitatieve zorg zowel binnen als buiten het LUMC.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Contact: Jannette Mohlmann, Organisatorisch Manager, afdeling polikliniek Huidziekten
071 529 69 83

Solliciteren