Verpleegkundige Neurologie/Neurochirurgie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Op de verpleegafdeling Neurologie/Neurochirurgie leveren wij specialistische en hoog complexe zorg. Ben jij een (ervaren) verpleegkundige en ben jij klaar voor deze uitdaging? Kom dan ons enthousiaste team van verpleegkundigen versterken!

In het kort

• Je geeft specialistische zorg aan de neurologische en neurochirurgische patiënten
• Ook geef je complexe zorg aan multimorbide patiënten
• Je coacht en begeleidt studenten
• Binnen jouw functie werk je samen met verschillende disciplines en specialismes
• Het is belangrijk dat je al enkele jaren relevante werkervaring hebt opgedaan

Wat ga je doen?

Jij voelt je als een vis in het water in een omgeving waar patiënten specialistische en complexe zorg nodig hebben. Want als verpleegkundige op de verpleegafdeling Neurologie/Neurochirurgie lever jij de specialistische en hoog complexe zorg aan de neurologische en neurochirurgische patiënten. Adequate en patiëntgerichte regie is één van je belangrijkste taken. De patiëntencategorie is zowel beschouwend als snijdend, waardoor je samenwerkt met verschillende disciplines en specialismes. We werken op basis van patiëntentoewijzing en als verpleegkundige coördineer jij de zorg rondom ‘jouw patiënt’. Je begeleidt ook de familieleden tijdens de opname. Je levert hoog complexe zorg aan multimorbide patiënten. We hechten veel waarde aan ontwikkeling op de afdeling. Daarom coach je, als verpleegkundige op de werkvloer, proactief studenten en begeleid je hen tijdens hun werk. Ook ben je actief in kennisoverdracht, in VMS thema’s en geef je scholing aan je collega’s en werk je mee aan LUMC-thema’s in diverse werkgroepen. Daarnaast verwachten we ook dat jij jezelf blijft ontwikkelen en een bijdrage levert  aan de professionalisering van onze beroepsgroep.

Wat vragen wij?

Wij zoeken verpleegkundigen met een aantal jaar ervaring. Dit is bij voorkeur binnen het ziekenhuis, maar kan bijvoorbeeld ook binnen het verpleeghuis zijn. Voorop staat dat klinisch redeneren een centraal onderdeel is van je dagelijks handelen. Je vindt dit belangrijk en je hebt de ambitie om je hierin verder te ontwikkelen. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, weet je van aanpakken en kun je goed relativeren. In een omgeving waar protocollen niet ‘standaard’ worden toegepast kun je prima werken en weet je goed de vertaalslag te maken naar patiënt of behandeling. Je werkt klantgericht en je denkt in oplossingen. Tot slot ben je nieuwsgierig naar nieuwe technieken en vind je leuk om samen te werken met collega’s in een team.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's.

Wil jij een kijkje achter de schermen en zien wat het werk als verpleegkundige Neurologie inhoudt? Bekijk onze Instagram Takeover. In onze tweede Instagram Takeover nemen we je een dagje mee met de leerwerkplaats op onze afdeling. Deze takeover kun je  hier bekijken.

Om je een nog beter beeld van onze afdeling te geven kun je hier onze wervingsfilm bekijken.

Heb je nog niet zo veel ervaring, maar ben je wel geïnteresseerd in de functie van verpleegkundige op deze afdeling? Bekijk dan de vacature van Junior Verpleegkundige Neurologie/Neurochirurgie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Anber Nawijn

Anber Nawijn

“In een korte tijd proberen wij het maximale te bereiken.”

Je werkplek

Op de verpleegafdeling Neurologie/Neurochirurgie staat het begeleiden van patiënten bij het ondergaan van topklinische en topreferente zorg voorop. Het accent van de afdeling ligt dan ook op diagnose en behandeling, ook is er aandacht voor palliatieve zorg. We werken vanuit een evidenced based practice. We werken nauw samen met ziekenhuizen in de regio, diverse verpleeghuizen en revalidatiecentra, zo kunnen wij de opnameduur kort te houden.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Joan Meekel

Contact: Joan Meekel, verpleegkundig manager
071 529 96 02

Solliciteren