Teamleider Polikliniek Obstetrie en Gynaecologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Weet jij als geen ander wat het vak van doktersassistent inhoudt, maar ben jij toe aan een volgende stap? Neem jij graag het voortouw, maar verlies je daarbij de belangen van je collega’s niet uit het oog? Voor onze polikliniek Obstetrie en Gynaecologie zijn wij op zoek naar een teamleider Gynaecologie.

In het kort

• Je geeft leiding aan circa tien doktersassistenten
• Voor hen ben jij het aanspreekpunt
• Je inspireert en coacht je collega’s
• En met elkaar realiseren jullie het jaarplan
• Wat inhoudt dat je je focust op onder meer de planning en uitvoering van zorgtaken 

Wat ga je doen?

Als teamleider geef je leiding aan ons team Gynaecologie binnen de polikliniek Obstetrie en Gynaecologie. Jouw team bestaat uit circa tien doktersassistenten en met elkaar dragen jullie zorg voor het uitvoeren van het jaarplan. Als teamleider neem jij hierin het voortouw. Je bent niet alleen het aanspreekpunt voor je team, maar je bent tevens verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de uitvoering van onze zorgtaken. En binnen de polikliniek ben jij degene die onderwijs, coaching en deskundigheidsbevordering van je team in gang zet, stimuleert en coördineert. Dit betekent ook dat je jaar-, evaluatie- en exitgesprekken voert en je collega’s coacht en motiveert in hun functioneren en persoonlijke ontwikkeling. Ook in onrustige en drukke periodes inspireer jij je team en weet jij het beste uit hen te halen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een teamleider die de voorttrekkersrol op zich kan nemen en die zelfverzekerdheid uitstraalt op basis van leiderschap en inhoudelijke kennis. Het is een groot voordeel als je werkervaring hebt in de zorg als doktersassistent of verpleegkundige in een polikliniek met daarbovenop aantoonbare leidinggevende ervaring. Met jouw leidinggevende vaardigheden weet je anderen in beweging te zetten en ben je in staat je collega’s te motiveren, enthousiasmeren en stimuleren, ook tijdens onrustige periodes. En tijdens drukke tijden steek jij ook graag je armen uit de mouwen. Als je daarnaast de hbo-opleiding Management in de Zorg afgerond hebt of bereid bent deze te volgen, dan maken we graag kennis met jou.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.
Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je aangesteld in schaal 7. Binnen deze functie is het echter wel mogelijk om door te groeien. 

Jettie Marte

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Je komt te werken op onze polikliniek Obstetrie en Gynaecologie. Hier geef je leiding aan circa tien doktersassistenten. Als teamleider werk je direct onder het hoofd organisatie polikliniek en nauw samen met de teamleider Verloskunde. Bij afwezigheid van je collega neem jij dan ook diens taken waar, wat inhoudt dat jij op sommige momenten leiding geeft aan in totaal 25 doktersassistenten. Onze polikliniek is een van de grootste in het LUMC. Wij ontvangen jaarlijks ruim 45.000 patiënten en hebben 10.000 telefonische contactmomenten. De polikliniek Gynaecologie bestaat uit de patiëntcategorieën gynaecologische oncologie, gynaecologie, voortplantingsgeneeskunde en seksuologie. Ook bevindt zich het ivf-centrum op onze polikliniek.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Esther Zijp, hoofd organisatie polikliniek Obstetrie en Gynaecologie
071 529 8914

Solliciteren