Senior Verpleegkundige Neurologie Hoofdpijn

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Voor de tijdelijke vervanging van een collega zoeken wij voor in ieder geval een jaar een senior verpleegkundige voor het zorgpad Hoofdpijn. Ben jij een ervaren verpleegkundige en heb je graag een coördinerende rol in een complexe zorgorganisatie? Dan is deze functie wat voor jou!

In het kort

• Je vervangt voor minstens een jaar een senior verpleegkundige op de afdeling Neurologie (zorgpad Hoofdpijn)
• Je hebt een coördinerende rol en diverse ondersteunende taken in de polikliniek
• Je bent flexibel inzetbaar op poliklinische taken buiten het zorgpad. 

Wat ga je doen?

Als senior verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het zorgpad Hoofdpijn binnen de afdeling Neurologie (TRF). Je ondersteunt de hoofdpijnpolikliniek en levert een bijdrage aan de directe patiëntenzorg. Daarnaast houd je je bezig met de planning van de patiënten in het zorgpad, het verrichten van poliklinische follow-up, voorlichting geven, het verrichten van kwaliteitsmetingen en het verder ontwikkelen van de hoofdpijnpolikliniek. Tevens ben je samen met de andere verpleegkundigen flexibel inzetbaar op poliklinische taken buiten het zorgpad.

Wat vragen wij?

We zoeken een verpleegkundige die (in de toekomst) een meer onderzoeks-gericht profiel heeft of zich zo wil ontwikkelen (met mogelijk ook uitbreiding van het dienstverband).Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een diploma Verpleegkunde, ben je BIG geregistreerd en heb je ruime ervaring als verpleegkundige. Je hebt aantoonbaar ervaring opgedaan met het begeleiden van diverse processen/zorgpaden. Bij voorkeur heb je ook ervaring met hoofdpijnpatiënten. Ervaring met cognitieve gedragstherapie en onderzoek is een pre. Je bent flexibel inzetbaar, kunt goed werken in een veranderende omgeving en je bent bekend met veranderprocessen en de effecten hiervan. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, waarbij je doorzettingsvermogen toont en met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden diverse disciplines kunt coördineren. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan hopen we van harte dat je solliciteert!

Meer informatie

Voor deze vacature worden referenties opgevraagd.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

Op de afdeling Neurologie staat het begeleiden van patiënten bij het ondergaan van topklinische en topreferente zorg voorop. Het accent van de afdeling ligt dan ook op diagnose en behandeling, ook is er aandacht voor palliatieve zorg. We werken vanuit een evidenced based practice en werken nauw samen met ziekenhuizen in de regio, diverse verpleeghuizen en revalidatiecentra.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.  

Contact: Ariene Mastenbroek, organisatorisch manager Neurologie poli
071 529 63 95

Solliciteren